HCL.HR

War Thunder na PS4 – prikazan gameplay trailer

Stjepan Fikter 21.08.2013.   •   2 komentara


War Thunder, free-to-play MMO koji uključuje avione, tenkove i brodove, bit će dostupan po izlasku PlayStationa 4, a sada možemo vidjeti kako izgleda akcija u igri.

Od developera Gaijin Entertainment stiže nam prvi PS4 trailer za War Thunder, free-to-play MMO koji će biti dostupan po izlasku PlayStationa 4 te će sadržavati mogućnost igranja protiv PC igrača zbog cross-platform dizajna.

Gaijinov CEO Anton Yudintsev kaže: “Stara borba tko je bolji između konzolaša i kompjuteraša sada dobiva bojište na kojemu će moći to testirati. War Thunder za PS4 sadržava cross-platform mogućnost igranja dopuštajući PC i konzolaškim fanovima da se bore za gamersku prevlast. Samo zamislite, više od stotinu aviona, tenkova i brodova ratuju na jednoj mapi. Radujemo se što ćemo vidjeti kako više od tri milijuna igrača odlazi u nebo ili se kreću na zemlji dok se bore unutar War Thundera u pratnji PS4 igrača.”

PlayStation 4 verzija sadržavat će preko 300 povijesno točnih vojnih vozila po izlasku te još više u budućnosti. Uz to, PS4 verzija dobivat će sve nadogradnje koje dođu i za PC. War Thunder može se pohvaliti s co-op, singleplayer i naravno velikim MMO bitkama, a PS4 igrači koji kupe PlayStation Eye kameru imat će mogućnost koristiti head tracking opciju i ekskluzivan sadržaj o kojemu još nema konkretnih informacija.

Za kraj, vlasnici Maca moći će također isprobati igru jer uskoro odlazi u betu, a treba spomenuti i da se radi na podršci za Oculus Rift.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?