HCL.HR

Warframe predstavio prva dva lika

Renato Pedišić 09.10.2012.   •   5 komentara


Ukupno osam warframea naći će se u istoimenoj igri, a ovim putem proizvođač će vas upoznati s dvojicom – Lokijem i Magom.

O Warframeu, besplatnoj PvE pucačini smještenoj u novi ZF svemir već smo saznali vrlo mnogo, a naše znanje danas je nadopunjeno nakon što smo u akciji vidjeli prva dva vanzemaljca rase Tenno kroz ono što proizvođači igara vole nazivati razvojnim video dnevnikom. U ovom dnevniku proizvođača vidjet ćete puno ispijanja kave, čuti neke nove informacije o igri, ali i osjetiti akciju i fluidnost igre koja za jedan besplatan naslov dosta obećava i sasvim pristojno izgleda, a likovi koji su predstavljeni prikazani su na najbolji mogući način.

Prvi lik kojega je proizvođač odlučio prikazati Tenno je imena Loki, a njegove ekspertize su šuljanje, mačevanje i teleportacija, a u vašoj bi budućoj kooperativnoj igri trebao odlično poslužiti kao timski nindža. Drugi prikazani lik nosi ime Mag, a moći mu se usko vežu uz masovno uništavanje pa će oni koji vole nanositi ogromnu štetu neprijateljima obožavati ovoga lika. Sve podrobnije detalje o obje klase, odnosno o likovima možete pogledati u videu koji vam prilažemo ispod teksta. Igra je, kako smo i u prijašnjim vijestima napomenuli, u zatvorenoj beti, a njen ekskluzivni PC izlazak očekujemo negdje u 2013. godini.

Komentari (5)

  • MaliMicek

    09.10.2012 - 17:12

    Svaka im čast ovo izgleda odlično. I bit će besplatno. Držim fige ovoj ekipi 🙂

  • Badass_Bunny

    09.10.2012 - 17:26

    Ovo izgleda bolje nego neki Triple A naslovi, naravno ne očekujem da će igra biti na ovoj razini ali ipak izgleda fantastično…

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    09.10.2012 - 20:29

    Nece biti neke vrste pvp ili vam ga online multfiplayer team deathmatch i to? Ako ne bude to je velika steta posto igra izgleda fantasticno :S

    • Me666

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 09.10.2012 - 20:33

      Najvjerojatnije isključivo PvE kooperativna igra. Što na kraju krajeva i nije loša stvar jer je izbor takvih shootera malen naprema klasičnim PvP naslovima.

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 09.10.2012 - 20:46

      Upravu si ali nekako mi zao, ovo bi stvarno bio dobar multiplayer protiv drugih igraca 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?