HCL.HR

Warner Bros. najavio LEGO Legends of Chima igre

Christian Obadić 03.01.2013.   •   2 komentara


Najavljene su nove LEGO igre, a pod imenom Legends of Chima biti će smještene u potpuno novi mistični svijet u kojem žive plemena raznih magičnih životinja.

Iako su dosad LEGO igre uvijek bile bazirane na već postojećim IP-ovima, iduće tri će se odvijati u sasvim novom okruženju. LEGO Legends of Chima je smješten u novom, mitskom svijetu u kojem žive plemena raznoraznih magičnih životinja. Warner Bros. će izdati čak tri zasebne Legends of Chima igre različitih žanrova za nekoliko platformi.

Prva od tih je trkaća mini-igra imena Legends of Chima: Speedorz koja je već danas dostupna za iOS. Nadalje, radi se na Legends of Chima: Laval’s Journey, avanturi za 3DS i PlayStation Vitu koja bi trebala izaći ovog ljeta. I na kraju, na jesen nam dolazi Legends of Chima Online, free-to-play MMO u kojem će igrači moći sami napraviti svoja vlastita oružja i oblikovati svijet oko sebe.

Jeste li fan LEGO igara? Već ih ima podosta, a najnoviji je LEGO Lord of the Rings čija HCL recenzija stiže uskoro.

Komentari (2)

  • Skyline

    03.01.2013 - 22:58

    Igru sam skinuo na iPad i zaigrao pa cu napisati moje kratko misljenje. Znaci, upravljanje vozilom je previse poletno, odnosno na svaki dodir strelice vozilo poleti u zeljenu stranu sto me strasno iznerviralo i usporilo u dosta utrka. Eh sto me jos nerviralo? Pa najvise mi je smetalo prikazivanje tzv. prozorcica sa uputama koji zaista pomazu u igri, ali su trebali napraviti nekakav tutorial na pocetku jer se totalno izgubim i iznerviram svaki put kad se pojavi i to se dogadalo kroz prve 2-3 utrke. Nisam se bas odusevio igrom, ali sa par updateova ovo moze biti odlicna igra. Treba vise utrka, staza i popraviti upravljanje. I Boze, kakav je ono sistem ubrzanja? Povucemo rucicu kao da pustamo one stvarcice sto se vrte. Malo misljenje od mene. 🙂

    HCL rado bih napisao nekakvu recenziju punu za ovu igricu ako se slazete.

    Pozdrav!

    • Me666

      @Skyline, 04.01.2013 - 08:01

      Ako želiš napisati recenziju najbolje je da se obratiš gdinu Belanu na [email protected] 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?