HCL.HR

Warner Bros. radi na novoj LOTR igri

ToxarE 15.08.2013.   •   4 komentara


Middle-Earth: Shadow of Mordor mogao bi biti naziv jedne od sljedećih igara u Lord of the Rings serijalu na kojoj bi trebao raditi Warner Bros. Seattle, odnosno Monolith.

Lord of the Rings franšiza ponovno je oživjela na kino platnu uz Hobbita, a premda na gaming sceni zapravo nikad nije imala neku veću pauzu, u posljednje vrijeme svela se na manje igre poput prošlogodišnjeg MOBA naslova LOTR: Guardians of Middle-Earth. To bi se moglo promijeniti jer – ako je vjerovati glasinama – Warner Bros. ponovno priprema visokobudžetnu igru zajedno s Monolithom, tvorcima gore spomenute igre.

Monolith je nedavno otkrio svoj novi projekt, no istovremeno su počeli tražiti dodatnu radnu snagu za novi projekt koji bi trebao biti akcijska avantura fokusirana na questove, te jedan od onih naslova koji će izaći na trenutnoj i sljedećoj generaciji konzola. S druge strane, The Saul Zaentz Company koji drži prava na Tolkienov univerzum nedavno je registrirao domene za Middle-Earth: Shadow of Mordor.

Iako se čitava glasina zasad svodi samo na spominjanje nove LOTR igre u životopisu jednog od autora koji je surađivao s Monolithom, jasno je da u svemu ovome ipak ima nešto istine jer je LOTR jedna od onih franšiza koja će još dugo vremena biti isplativa pa je sasvim očekivano da ćemo ubuduće viđati još igara u Međuzemlju.

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    15.08.2013 - 13:09

    dakle nešto ka war in the north, samo bez rpg elemenata?

  • HistorixCRO

    15.08.2013 - 22:42

    Zakon. Baš sam prešao War in the north nema tjedan dana, a onda ova dobra vijest.

    • -Aragorn-

      @HistorixCRO, 16.08.2013 - 13:16

      igraj dalje WITN-tek kasnije dolaze prave stvari 😉

  • -Aragorn-

    16.08.2013 - 13:15

    Odlična vijest. Samo se nadam da neće biti bugova ko u War in the northu kojeg sam prešao 5-6 puta i nedavno morao stati nakon ~100 sati igranja zbog buga i Snowblinda koji se nije potrudio ispraviti ga. Al uživao sam dok sam igrao 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?