HCL.HR

Warren Spector predvodit će razvoj System Shocka 3

Stjepan Fikter 19.02.2016.   •   3 komentara


Nakon problema s pravima oko igre, dugoočekivani nastavak popularne franšize ugledat će svjetlo dana, a ekipu koja će ga razvijati predvodi Warren Spector, producent prvog System Shocka i kreator Deus Ex-a.

system-shock-3

Dobre prilike se ne propuštaju, pogotovo kada je riječ o nečemu što mnogo znači određenoj osobi. Rad na System Shocku po riječima Warrena Spectora bio mu je jedan od najispunjenijih dijelova karijere i kada je dobio mogućnost da predvodi izradu trećeg nastavka, nije se dvoumio oko prihvaćanja posla.

Warren je inače od početka osnivanja OtherSide Entertainment studija, koji je ugrabio prava na izradu System Shocka 3, sudjelovao kao kreativni savjetnik. Prvo kod oživljavanja Underworld Ascendanta, a sada će nakon završetka semestra na UT Austin sveučilištu postati punopravni član tima kao jedan od direktora.

Nažalost, novih informacija o igri još uvijek nema, a budući da će tim predvoditi čovjek koji iza sebe ima uratke poput Deus Ex-a, Wing Commandera i Thiefa, možemo se nadati da će dugoočekivani nastavak biti na pravome putu. Treba ipak uzeti u obzir kako je System Shock 2 kultni naslov, stoga su očekivanja veća nego inače. Uz to, napokon ćemo i saznati čime se Shodan bavila od izlaska posljednjeg naslova.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • krosis

    19.02.2016 - 14:44

    Super…iako nisam igrao niti jedan dio te igre….ali citao sam o njoj…ovaj me bas zanima

  • Dilo_trasul

    19.02.2016 - 15:39

    Najtragicnije je sto naslovi koji su proglasavani kultnim najcesce dozive financijski fijasko,thief,system shock igre tolike ispred svog vremena al djaba.Tragedija je da se ni danas nista nije promjenilo Alien isolation odlicna igra nesto novo,drugacije,jedva se iznad 1 milion primjeraka proda…Al nek ide Ac,Far cry,Codovi nek takvi naslovi kupe maslo.

    • krosis

      @Dilo_trasul, 19.02.2016 - 17:14

      Slažem se…Alien Isolation je meni osobno bila super igra…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?