HCL.HR

Wasteland 2 beta je stigla

nebel 12.12.2013.   •   1 komentara


Studio inXile Entertainment je objavio beta verziju velike Kickstarter uspješnice Wasteland 2 za PC, a u pripremi su i Linux i Mac verzije

Velika Kickstarter uspješnica The Wasteland 2 sada je dostupna u beta verziji svima koji su dovoljno donirali tijekom Kickstarter kampanje, a svi ostali morati će čekati još neko vrijeme do plaćene Steam Early Acess verzije. Objavio je to inXile Entertainment, objasnivši donatorima da se mogu ulogirati u svoje korisničke račune u Ranger Centeru i uzeti svoj Steam key. Beta je trenutno dostupna samo za PC, no Linux i Mac verzije trenutno se testiraju i također se očekuju uskoro.

“Stvarati duboki RPG je jedinstveni izazov utoliko da mnoštvo elemenata mora dobro raditi zajedno”, upozorio je na potencijalne probleme u beti Brian Fargo, voditelj projekta.

“Ovo je stadij razvoja igre u kojem se događa magija. Većina mehaničkih problema je iza nas pa sada možemo stvarno početi duboko kopati po igri i tražiti načine da ju iz dobre pretvorimo u odličnu. Nema tog pripremanja i planiranja koje može zamijeniti dobro staro igranje i testiranje, zbog čega smo toliko zahvalni što imamo vas, naše donatore, da nam pomognete u tom procesu”.

Ako slučajno ne znate što je Wasteland 2, pogledajte ovaj gameplay video uz komentare developera.

Komentari (1)

  • BeerMan

    14.12.2013 - 09:24

    nadam se da ce bar dobro ispasti 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?