HCL.HR

Wasteland 2 bit će dovršen u kolovozu

ToxarE 21.05.2014.   •   2 komentara


Nakon višemjesečnog beta testiranja koje je trajalo od samog početka ove godine, Wasteland 2 bit će spreman za izlazak tijekom kolovoza, najavio je developer InXile.

Post-apokaliptični RPG Wasteland 2 u konačnoj verziji pojavit će se tijekom osmog mjeseca ove godine. Igra koja je 2012. uspješno financirana na Kickstarteru, od ove godine je u beta testiranju putem Steam Early Access programa te je u međuvremenu zgotovljena po pitanju sadržaja. Sve što sada preostaje jest završno poliranje i optimiziranje.

Developeri timu InXile navode da su jako zadovoljni kako je „spiritualni prethodnik i nasljednik Fallouta“ na kraju ispao. Rezultat je takav da u 50 sati dugoj kampanji ima više dijaloga i opisa nego u sve tri knjige u serijalu Gospodar prstenova, no koliko će to cijeniti novije generacije igrača, to tek trebamo vidjeti.

Ako još niste upoznati sa svime što Wasteland 2 obećava, pročitajte našu analizu beta verzije i doznajte hoće li vam se isplatiti zaputiti u ovu post-apokaliptičnu avanturu.

Komentari (2)

  • Lovac

    21.05.2014 - 18:24

    Probao sam alphu i prestao da si ne spoilam ništa od priče. Inale smješi nam se fenomenalni RPG čiji bi jedini problem mogao biti dubina razgovora i posljedice jer je današnji prosječni gamer ipak "razmažen" sa svim jednostavnim AAA igrama koje briljiraju s tehničke strane.

  • vlatko2003

    21.05.2014 - 22:57

    jedva cekam,too

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?