HCL.HR

Wasteland 2 malo će kasniti, beta u listopadu

nebel 20.07.2013.   •   3 komentara


inExile Entertainment umotao je odgodu Wastelanda 2 u ukrasni papir, pravdajući se kako je igra dobila više novca nego je trebala pa su shodno time porasle i ambicije tima.

Čini se kako ni Wasteland 2, još jedna od Kickstarter uspješnica, neće ispoštovati svoj okvirni datum izlaska. Naime, u novom ažuriranju na Kickstarteru, voditelj projekta Brian Fargo otkrio je kako će igriva verzija igre, sa svim funkcijama i sadržajem, biti dovršena sljedećega mjeseca. To je otprilike šest tjedana kasnije od planiranoga, a za rezultat toga beta testiranje počet će u listopadu (beti pristupaju oni koji su financirali igru na Kickstarteru), dok će konačan izlazak igre shodno tome biti pomaknut negdje na prvu polovicu iduće godine.

Fargo navodi kako nije iznenađen ovakvim scenarijem jer je igra itekako narasla u svojoj ambicioznosti. „Postigli smo toliko mnogo u tako malo vremena zahvaljujući svom iskustvu, fantastičnom timu i alatima. Jedan od unikatnih aspekata naše kampanje bio je taj što smo uvelike premašili zadani cilj i to nam je omogućilo da stvorimo veće iskustvo, jedno koje je prilično epsko po veličini. Mogao bi to čak biti i najveći RPG na kojemu sam do sada radio. Naravno, postoji sveprisutna borba s izvornim datumom koji bi mogao ostati u zraku unatoč povećanom budžetu i dizajnu.“ – napisao je Brian Fargo na Kickstarteru.

Komentari (3)

  • Apocalypse4987

    20.07.2013 - 08:45

    nema veze, bolje čekat misec dva pa dobit dodatni sadržaj u igri nego da to kasnije prodaju ka DLC-ove (iako to nikad ne bi očekiva od ove igre)

  • THEWANTED96

    20.07.2013 - 21:45

    [3

    • THEWANTED96

      @THEWANTED96, 20.07.2013 - 21:46

      kaj je ovo,nemozes ni posteno srceko napravit u komentaru haha…ugl. bit ce super igra 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?