HCL.HR

Watch Dogs 2 dobiva podršku za co-op u četvero

Zoran Žalac 29.03.2017.   •   2 komentara


Ubisoft je objavio svoj plan za bogatu podršku dodatnog sadržaja u Watch Dogsu 2, a među planiranim nadogradnjama je i četveročlani co-op mod.

Prvi DLC za Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 ranije ove godine već je dobio dodatne DLC sadržaje, no Ubisoft je ovih dana najavio kako će igra uskoro dobiti i besplatne nadogradnje, a ne samo plaćena proširenja. Pomalo iznenađujuće, besplatni sadržaji neće biti samo kozmetički nego će Watch Dogs 2 u iduća tri mjeseca dobiti neke stvarno korisne stvari.

U četvrtom mjesecu stižu novi PVP modovi, a utrke motokrosom, ekartom i dronovima postat će dostupne u multiplayeru. U petom mjesecu dolaze novi PVE eventovi te unaprjeđenja u sučelju i Bounty Hunter modu. Najzanimljivija nadogradnja ostavljena je za šesti mjesec kada stiže podrška za kooperativno igranje u timu od četiri igrača. Četveročlana ekipa, doduše, neće moći igrati glavne misije, ali će moći istraživati grad i sudjelovati u različitim aktivnostima.

Označeno sa: , , ,

Komentari (2)

  • YeYa

    29.03.2017 - 21:47

    Ne planiram se vratiti u igu zbog tih proširenja, ali od viška glava ne boli 🙂

  • Drag0nFlam3

    29.03.2017 - 22:05

    Lijepo, lijepo, ovi novi PVP modovi će osobito dobro doći jer mi Online Hacking već ide na jetra, ali zato je Bounty Hunt je i dalje super. Drago mi je da se brinu za igru, svako malo se resetira Leaderboard, dodaju se novi izazovi, ali ne znam zašto, i dalje imam nekakav gorak okus u ustima po pitanju igre… Igra nije ni blizu savršene igre, kamoli remek-dijela, ali joj se svejedno vraćam i igram ju redovito, čudno…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?