HCL.HR

Watch Dogs e-knjiga je nastavak na igrinu priču

ToxarE 17.04.2014.   •   3 komentara


Watch Dogs //n/Dark Clouds izlazi istog dana kada i igra te se nastavlja direktno na njenu priču, a predstavit će i neke nove likove u srcu urote.

Ubisoft je danas objavio kako će izbaciti e-knjigu koja se nastavlja na radnju Watch Dogsa, a napisao ju je priznati SF autor John Shirley. Interaktivna knjiga, naziva Watch Dogs //n/Dark Clouds, odvijat će se odmah nakon događaja u igri, a izdavač je objasnio kako su ostvarili duboku suradnju s piscem, koji je imao pristup Ubisoft Montrealu tijekom razvoja igre. Shirley je objasnio kako će novela predstaviti nove likove koji su dio cyberpunk urote u srcu Watch Dogsa, dok u isto vrijeme prati nastavak avanture likova koje smo upoznali.

//n/Dark Clouds bit će objavljen uz igru, ekskluzivno kao digitalni download, u dva oblika – klasičnom formatu za e-readere te u proširenoj verziji s interaktivnim videima te slikama. Moći ćemo ga čitati na engleskom, francuskom, talijanskom, njemačkom te španjolskom jeziku.

Komentari (3)

  • Juventino

    17.04.2014 - 21:33

    Ima li neko u pdf formatu onu pricu za Portal i Crysis igricu, to me zanima pravo.

    • Metalni

      @Juventino, 18.04.2014 - 16:17

      Imaš na torr.

  • Marac Marko

    18.04.2014 - 10:23

    (izbaciti e-knjigu)? e to je već pohvalno! Nadam se da će Watch Dogs vratiti i ono malo što je ostalo povjerenja u dobru igru, vratiti dobar gamepley, neovisno o grafici koja se danas forsira, koja nije važna igračima koji su započeli svoju gamersku karijeru na Pentiumu II, i SNES-u. :-)) Mislim da se Ubisoft malo zaletio sa izjavom da će se ovo prodavati poput COD-a i FIF-e, ali moglo bi biti dobro.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?