HCL.HR

Watch Dogs – idemo u detalje o velikoj Ubisoftovoj nadi

nebel 11.10.2013.


Može li Ubisoftova stealth avantura otvorena svijeta očarati igrače kao što je to GTA 5 učinio? Hoće li prodati dovoljno primjeraka da zagarantira nastavke? Sve o tome pročitajte u našoj novoj najavi.

Ubisoftova velika nova nada, stealth avantura otvorena svijeta Watch Dogs, izlazi za malo više od mjesec dana na praktički sve s ekranom i dugmićima. Moći ćemu ju zaigrati na PC, PS3, PS4, X360, XOne i Wii U platformama, a ako ste se pitali što će nam igra zapravo ponuditi, naš Renato ima odgovor. Nekoliko odgovora zapravo. Njegova upravo objavljena najava ove igre toliko je opsežna da osim odgovora postavlja i neka nova pitanja, na koje onda opet daje odgovore. Može se reći da je čovjek svojim tekstom donekle hakirao koncept naših najava – jer to nije video najava, ali definitivno ima najviše video materijala od bilo koje druge najave do sada.

Dobro, sad sam vas samo zbunio. Ukratko, imamo ogromnu najavu Watch Dogsa, pratite link i pročitajte ju ako vas igra zanima, a onda nam ostavite i svoje misli o igri.

NAJAVA: Watch Dogs

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?