HCL.HR

Watch Dogs se javio s tri screenshota i novim informacijama

Renato Pedišić 19.12.2013.   •   8 komentara


Nakon duže pauze bez ikakvog promotivnog materijala, Ubisoft je odlučio reći ‘Ćao, kako ste?’ i ostaviti tri nova screenshota iz Watch Dogsa te neke informacije o procesu izrade tog hakerskog open-world naslova.

U prvoj polovici 2014. godine za PC, PlayStation 3, PS4, Wii U, Xbox 360 i Xbox One stiže nam dugo očekivani Watch Dogs, a nakon malo duže pauze bez ikakvih promo materijala, Ubisoft je odlučio prekinuti šutnju s tri nova screenshota koje možete vidjeti pri dnu ove vijesti, odnosno u našoj punoj galeriji.

Uz te screenshote stigle su nam i zanimljive informacije o procesu izrade Watch Dogsa koje kažu kako je razvoj ove igre započeo na ruševinama jednog propalog Driver projekta. Laurent Detoc, predsjednik sjevernoameričkog ogranka Ubisofta to je objasnio ovako:

“Watch Dogs nije započeo kao Watch Dogs. Ekipa je radila na voznom engineu za nešto, a imali smo licencu Drivera. Ovo se događalo prije mnogo godina. Onda smo si pomislili – ‘ne, ovim putem ne želimo krenuti ako radimo vožnju’, pa smo sve otkazali i počeli nanovo. Watch Dogs projekt je isprva bio skroz druga igra i u nekom trenutku se sve izmijenilo, otprilike prije tri godine. Tada je Watch Dogs preuzeo dio obavljenog posla na tom voznom engineu”.

Detoc je naglasio kako se ovdje ipak ne radi o prenamijeni Driver igre, već više o situaciji gdje je Ubisoft tijekom procesa izrade igre shvatio da uopće ne radi Driver igru, zaokrenuo proces u drugom smjeru i napustio ideju o Driver projektu.

“Odluka je donesena da se napravi druga igra open-world tipa gdje će glavni lik moći izaći iz automobila i raditi druge stvari. Zatim se tim prerasporedio – došli su novi ljudi, novi kreativni direktor i započeta je izrada nove igre. Ne bih rekao da je Driver postao Watch Dogs jer to nije istina. To nije baš ono što se dogodilo. Dogodilo se da se jedna igra otkaže, a vi pokupite njene dijelove da napravite drugu igru. Mogli smo napraviti skroz drugačiji vozni engine koristeći drugi tim na drugom mjestu, a potom bi on bio iskorišten od strane Watch Dogs tima”.

Dakle, sad znamo gdje su korijeni Watch Dogsa, a vas pitamo vjerujete li u dobar vozni model igre, budući da je isprva rađen za jedan Driver naslov? Mislite li da bi Ubisoft ipak profitirao da je nastavio s izradom tog propalog Driver naslova?

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima podno vijesti, a ako vas zanima još informacija o nadolazećem Watch Dogsu, najviše ćete ih pronaći u našoj opširnoj najavi objavljenoj prije dva mjeseca.

Komentari (8)

  • MomoKiid

    20.12.2013 - 11:51

    "Ajmo djeco navalite, napravili smo AC samo u modernom vremenu i nazvali ga Sleeping Dogs" …koji fail od igre

    • MomoKiid

      @MomoKiid, 20.12.2013 - 11:51

      Watch Dogs*

    • Me666

      @MomoKiid, 20.12.2013 - 12:07

      Kad pročitaš članak vidjet ćeš kako igra nema korijene u AC serijalu.

    • CrashGamer

      @MomoKiid, 20.12.2013 - 13:32

      Šta jest, jest ! Isto je ko AC, al ajdreci ko ne voli AC. Ovako ćemo vjerojatno dobivati dva AC godišnje.

    • ZhatCRO96

      @MomoKiid, 20.12.2013 - 17:16

      samo zato sto neki lik skace po zgradama i ima kapu na glavi ne znaci da je jos jedna AC igra

    • Dzajareee

      @MomoKiid, 20.12.2013 - 19:39

      Vidi se koliko si NEupucen. Ako Ubisoft pravi obje igre to ne znaci da ce biti, iste to je vise EA stil. -.-"

  • GAM33RSFR33AK

    20.12.2013 - 12:44

    Watch Dogs ce biti jedna jako dobra igra…Dobra prica,gameplay i ostalo.Jedva cekam da izade. 😀

  • mislav2000

    01.01.2014 - 15:29

    mislim da ce to biti najbolja igra ikad, jedva ju cekam 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?