HCL.HR

Way of the Samurai 4 stiže na PC

Ozren Borovac 04.09.2014.   •   5 komentara


Simulacija samurajskog života po prvi put dolazi na PC. Možete očekivati epske dvoboje, političku intrigu i naravno – učenje engleskog.

Čini se kako japanski developeri pokazuju sve veći interes za PC – uspjeh Dark Soulsa i Metal Gear Rising: Revengeancea na Steamu potvrđuje taj trend. Acquire i Spike Chunsoft, odgovorni za kultni Tenchu serijal, udružili su se s Ghostlightom kako bi prenijeli na PC još jednu dugogodišnju konzolašku ekskluzivu – Way of the Samurai 4.

Riječ je o akcijskoj avanturi koja se odvija u vrijeme feudalnog Japana – razdoblje velikih političkih i društvenih prevrata gdje igrači utjelovljuju samuraja bez gospodara i kroz svoje postupke utječu na svijet oko sebe. Kojim frakcijama će se igrač pridružiti? Hoće li postati vješti plaćenik koji ubija svoje političke protivnike ili će više orijentirati na miroljubiv dijalog sa zaraćenim stranama? Možda će zaključiti kako je sve to previše muke i odlučiti se da je ipak bolje prespavati čitavi mjesec? Beauty-sleep ipak čini čuda.

Očekuje vas više od 10 različitih krajeva, brdo različitih borbenih stilova, mogućnost stvaranja novog oružja , multiplayer komponenta u kojoj igrači mogu poslati svog samuraja kao bezimenog NPC-ja u igru svojih prijatelja, bizarne mini-igre te hrpa luckastog japanskog humora. Točni datum nije navaljen, ali Way of the Samurai 4 će doći na Steam do kraja godine.

Čekirajte trailer za PS3 verziju ovdje:

Komentari (5)

  • RedEy3

    04.09.2014 - 21:18

    Ovo je možda najčudnija igra koju sam ikad vidio.

  • TessaraVejgan

    05.09.2014 - 12:38

    Nadam se da će portat kako spada.

  • Apocalypse4987

    05.09.2014 - 12:42

    Zakon!

  • goldfinger

    06.09.2014 - 16:46

    Izgleda bizarno & loše….

  • -X3M-W1k1n6

    07.09.2014 - 21:21

    Igra je odlicna mogla bi vas iznenaditi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?