HCL.HR

West i Zampella osnovali Respawn Entertainment

Zoran Žalac 12.04.2010.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Nedavno otpušteni duo Infinity Warda, Jason West i Vince Zampella, osnovao je razvojni tim Respawn Entertainment koji je sklopio partnerstvo s velikim Electronic Artsom.

Nedavno otpušteni duo Infinity Warda, Jason West i Vince Zampella, osnovao je svoj novi razvojni tim. Isti su simbolično nazvali Respawn Entertainment, a studio je trenutno u procesu zapošljavanja iskusnih dizajnera i softverskih inženjera. No vjerojatno najvažnija informacija leži u činjenici da je iza tima stao veliki Electronic Arts. “Respawn Entertainment svježi je početak za nas i uzbuđeni smo. Sada kada naš tim ima potpunu kontrolu nad svojim igrama i brendovima, sigurni smo da fanovima možemo ponuditi ono što i zaslužuju.” – izjavio je nekadašnji šef IW-a, Vince Zampella. Dakako, tom je izjavom Zampella aludirao na Activisionovu politiku zbog koje je ovaj dvojac i napustio IW. U Activisionu pak tvrde da uopće nisu iznenađeni ovakvim razvojem događaja.

Komentari (3)

  • [proGABBEing] Ixy

    12.04.2010 - 18:07

    Da, EA je poznat po tome da svojim developerima daje odriješene ruke za projekte. ;D

    Prvi projekt će možda napraviti totalno po svome, al dalje će se vrlo vjerojatno EA uplesti u njihov posao.

  • unrealkiky

    12.04.2010 - 18:44

    za Westa i Zampellu +1 🙂 žao mi je Infinity Warda….jer ovakav rasplet tako dobrom developerskom timu sigurno nije trebao…prokleti Activision…DICE je pokazao zube EA-u kada je rekao da neće naplaćivati DLC za Battlefield:Bad Company 2…a EA će to prihvatiti…e,to je već pravi zaokret svih stvari…svaka čast DICE-u i ovome dvojcu 😉

  • eggzy

    13.04.2010 - 11:45

    nadam se da nece vise bit CoD-a, pustite nek franšiza umre dok je jos ne sjebu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?