HCL.HR

Wii U verzija Crysisa 3 nije u izradi, Crytek zapošljava za Ryse

Duje Kozomara 03.08.2012.   •   5 komentara


Dvije vijesti dolaze nam iz Cryteka gdje se kuju planovi za budućnost njihovih nadolazećih hitova. Što li se to kuha u Frankfurtu?

Crysis 3 ne dolazi na Wii U. Barem ne u bližoj budućnosti, sudeći po tvitu koji je generalni menadžer Cryteka, Nick Button-Brown, nedavno objavio: “Da odgovorim na neke spekulacije, trenutno ne radimo na Wii U verziji Crysisa 3.”

U tvitu je tako umalo opovrgnuta prošlomjesečna izjava njegovog kolege, producenta Mikea Reada, koji je samouvjereno natuknuo da je Wii U inačica Crysisa 3 moguća opcija za Crytek. Tada je Mike Read objavio vijesti unatoč prethodnom strogom negiranju takve mogućnosti od strane direktora razvoja nadolazećeg Crysisa, Rasmusa Højengaarda. Jeste li i vi dobili dojam da je komunikacija među ljudima u Cryteku na vrlo slaboj razini?

Kako bilo, ako se Crysis 3 i nađe na Nintendovoj konzoli to će biti mnogo kasnije nego smo očekivali, kao da se Crytek još ne želi uhvatiti u koštac s novom generacijom konzola. S druge strane ono što nije opovrgnuto je informacija da Crytek i dalje surađuje s Nintendom pa bismo zasigurno mogli vidjeti neki njihov zajednički projekt u skorijoj budućnosti.

Taj projekt vrlo vjerojatno neće Wii U verzija biti hack and slash naslova Ryse koji i dalje ostaje ekskluziva za Microsoftov Xbox 360 i njihov Kinect. Upravo se njega tiče naš drugi dio vijesti koji daje naslutiti kako će Ryse podržavati i multiplayer komponentu. Tu informaciju dobili smo iz oglasa za posao s Crytekove službene stranice u kojemu se izričito traži multiplayer producent za njihovu Xbox 360 ekskluzivu.

Hoće li to biti mrežni ili lokalni multiplayer za sada nije poznato, ali činjenica je da dosta toga o samoj igri i dalje nije rečeno. Crytek i dalje dobro skriva svoje karte što se tiče Rysea, a kada možemo očekivati nove informacije o igri ne može se sa sigurnošću predvidjeti. Možemo samo sjediti i čekati, nestrpljivi da skočimo na noge i zamašemo svojim rukama u stilu rimskih boraca, glavnih protagonista nadolazećeg Rysea.

Komentari (5)

  • terminator

    03.08.2012 - 18:16

    😀

  • ThOr VeLikI

    03.08.2012 - 19:54

    bravo za HCL gaming portal, vi ste mi zakon!

  • GAMER123

    03.08.2012 - 21:09

    Kada izlazi za PC???

    • Me666

      @GAMER123, 04.08.2012 - 00:46

      Okvirni datum – veljača 2013.

  • GAMER123

    03.08.2012 - 21:09

    Jako sam zainteresiran!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?