HCL.HR

WildStar kreće s avanturama u lipnju

ToxarE 12.03.2014.   •   2 komentara


Novi MMO razvojnog tima Carbine Studios dobio je datum izlaska i detalje dvaju verzija u kojima će se pojaviti te koje će uskoro biti moguće naručiti prije izlaska za određene bonuse.

WildStar, nadolazeći fantazijski MMORPG, svoj će životni vijek započeti 3. lipnja ove godine, najavio je NCsoft. Povodom najave detaljizirana su izdanja igre, kao i pogodnosti za prednarudžbu iste. Doznali smo tako da će igra imati standardnu i deluxe ediciju, po cijenama od 60 i 75 dolara. Standardna edicija sadrži tri guest-passa u trajanju od sedam dana, dok Deluxe verzija donosi set ekskluzivnog ingame sadržaja.

Obje verzije dolaze s 30 dana besplatnog igranja, nakon kojih kreće naplaćivanje mjesečne pretplate po 15 dolara. Odlučite li se za tromjesečnu, šesteromjesečnu ili pak godišnju pretplatu, ta se cijena nešto smanjuje. Kako je ranije najavljeno, mjesečnu pretplatu moći će se platiti i valutom igre, odnosno virtualnim novcem u igri.

Prednarudžbe Wildstara kreću od 19. ovog mjeseca, a igračima donose ekskluzivne sadržaje i prigodne bonuse poput proširenog inventoryja. Uz to, prednarudžbom se također dobiva pristup zatvorenim beta testiranjima te pristup konačnoj igri tri dana prije službenog izlaska – 31. svibnja.

Komentari (2)

  • brko1

    12.03.2014 - 22:14

    jedva čekam

  • Vujkan

    13.03.2014 - 10:39

    iskreno i ja 🙂 taman dodem doma 🙂 jedini mmo koji mislim kupiti!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?