HCL.HR

Wildstar od sutra u otvorenoj beti

ToxarE 07.05.2014.   •   0 komentara


Od sutrašnjeg dana svi zainteresirani s odgovarajućim konfiguracijama moći će pristupiti otvorenoj beti nadolazećeg MMORPG naslova Wildstar.

Šareni MMO naslov Wildstar, kojega smo vam nedavno predstavili kroz video komentar, od sutra otvara svoja vrata za sve zainteresirane. Do 18. ovog mjeseca na službenoj stranici tako će biti moguće zatražiti pristup otvorenoj beti; a ako ste već ranije sudjelovali u prijašnjim testiranjima, automatski ćete dobiti pristup i ovome.

Povodom starta otvorene bete podići će se level cap na 30, otvoriti neka dodatna područja na mapi, otključati neke nove vještine i ustupiti deseti slot za iste. No premda će u beti na raspolaganju biti dosta sadržaja, sav napredak koji napravite obrisat će se 31. svibnja kada kreće lansiranje igre za one koji su je naručili prije izlaska, dok za sve ostale igranje kreće od 2. lipnja.

Wildstar inače donosi klasičnu mjesečnu pretplatu od 15 eura, no uz postoji i mogućnost produživanja pristupa plaćanjem pretplate virtualnim novcem prikupljenim u igri.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?