HCL.HR

Wildstar ove jeseni odlazi u free-2-play vode

Stjepan Fikter 29.05.2015.   •   0 komentara


Iz Carbine Studiosa poručuju kako će osigurati daljnje AAA iskustvo tijekom igranja, a svim novim igračima će cjelokupni sadržaj biti dostupan, bez obzira hoće li potrošiti novčiće na igru ili ne.

Izdavač NCSoft je objavio kako Wildstar ove jeseni prelazi na free-2-play poslovni model, a developer Carbine Studios poručuje kako će ostati predani osiguravanju AAA iskustva igranja. Cjelokupna igra bit će besplatna za sve igrače, što uključuje sve tamnice, raidove, shiphand misije i PvP modove.

Nakon što prođe tranzicija na free-2-play model i dalje će biti dostupna opcionalna pretplata s kojom stižu praktični bonusi i poboljšanja na XP, crafting, valutu, reputaciju te na predmete koji će se dobivati. Uz to, developeri kažu da će svaki predmet kupljen novcem imati svoj ekvivalent za igrače koji će radije uložiti vrijeme umjesto novca.

Zbog najavljene promjene u poslovanju, Wildstar će dobiti rebalans i nove značajke poput intuitivnijih statistika igrača i predmeta uz dodavanje high-level mogućnosti da se igračima omogući više fleksibilnosti. Promjene će dobiti i Amp sistem koji će biti jednostavniji za korištenje zbog otključavanja svih Amp slotova, a sadržaj u tamnicama i otvorenom svijetu će biti pregledan da bude izazovan, ali ne brutalan. Tutorijal će također doživjeti promjene kao i početno iskustvo igranja radi boljeg i bržeg uvođenja u svijet igre.

Više informacija o prijelazu na besplatni model igranja bit će objavljeno idućih mjeseci kada će stići i detalji o poboljšanjima koje se planiraju dodati unutar igre. Naš Vjeran je prije godinu dana zaigrao Wildstar i pripremio vam jedan video komentar – pogledajte ga ispod, no imajte na umu da se ovakve igre mogu u mnogočemu promijeniti u godinu dana.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?