HCL.HR

Windows 7 odličan za igre

Zoran Žalac 23.02.2009.   •   3 komentara   •   Tehnologija


Prema riječima potpredsjednika Microsoftovog ogranka za interaktivnu zabavu, Chrisa Lewisa, operativni sustav Windows 7 nedvojbeno će biti odličan za igre.

Prema riječima potpredsjednika Microsoftovog ogranka za interaktivnu zabavu, Chrisa Lewisa, operativni sustav Windows 7 nedvojbeno će biti odličan za igre, te svakako pozitivan korak u budućnost. Opisujući ga kao snažniji i brži OS, Lewis nadodaje kako su na temelju Beta verzije dobili iznimno pozitivne kritike PC gamera. A što se tiče same „sedmice“, posljednje vijesti govore kako bi se na tržištu mogla naći i prije planiranog roka. Naime, izvori bliski Microsoftu otkrivaju kako nas već u travnju očekuje Release Candidate verzija, dok bi se finalna verzija novih Windowsa mogla pojaviti krajem srpnja.

Komentari (3)

  • Ementaler

    23.02.2009 - 12:52

    Sve više i više se piše o sedmici kao o odlično optimiziranom i brzom OS, sada se i igre spominje.. dićeš bolje, zainteresiran sam :P.

    Iako sumnjam da ćemo već u travnju imati RC verziju…

  • wyzard

    23.02.2009 - 13:00

    eh, tako su i vistu najavljivali kao OS koji će konačno biti game friendly… a vidjet ćemo, beta je izgledala obećavajuće.

  • stefanACM

    23.02.2009 - 13:50

    Probao sam ovaj novi Widnows 7 BUILD 7022 i moogu reći da se već dosta razlikuje od Viste SP1. Sa default drajverima i DX-om u GTA IV mi ide 40-ak f/s na 1920×1200 sve na MAX samo slajder za sjenke na sredini. Kartica je HD 4870 1GB

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?