HCL.HR

Wolfenstein: The New Order trailer otkrio datum izlaska i najavio betu za sljedeći Doom

ToxarE 19.02.2014.   •   6 komentara


Novi gameplay trailer za Wolfenstein: The New Order otkriva da ćemo igru moći zaigrati od 23. svibnja, a prednarudžba je ujedno jedini način za pristup misterioznoj DOOM beti.

Bethesda je izdala novi gameplay trailer za nadolazeći Wolfenstein: The New Order, koji nam je prilično interesantan iz dva razloga. Prvo, jer napokon otkriva datum igrinog izlaska – sada znamo naslov u Europu stiže 23. svibnja, za Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 te PC. Osim toga, obznanjeno je kako će gameri koji obave prednarudžbu igre ujedno dobiti pristup beti za sljedeći Doom – igri o kojoj trenutno još uvijek praktički ništa ne znamo.

Web site čiji je link prikazan u traileru objašnjava kako će Doom beta početi kasnijeg datuma: “Iako ćete dobiti ključ za DOOM betu sa svojim primjerkom Wolfenstein: The New Ordera, DOOM beta neće početi do kasnijeg, još uvijek nenajavljenog datuma. Kontaktirat ćemo vas s novostima oko bete putem email adrese koju ćete priložiti tijekom preuzimanja koda za betu.”

U travnju prošle godine, Bethesda je potvrdila da je Doom 4 projekt “rebootan”, budući da raniji prototip “nije pružao kvalitetu i zabavu koju Id te Bethesda namjeravaju dostaviti i koju Doom fanovi diljem svijeta očekuju”.

Komentari (6)

  • piydek

    19.02.2014 - 16:58

    Sudeći po razvojnom putu tog novog Dooma i onome što je otkriveno o raznim inačicama koje su se odbacivale, pa radile nove, pa opet odbacivale, pa se raspuštali timovi, pa ljudi davali otkaze, sve popraćeno potpunim nedostatkom vizije o tome što ta igra uopće želi biti, ovo će biti novi Duke nukem forever.

  • goldfinger

    19.02.2014 - 17:51

    Mogao bi novi Wolfi bit stvarno ok…

    • SonOfOsiris

      @goldfinger, 20.02.2014 - 01:40

      E ovo se čeka

  • wyzard

    19.02.2014 - 18:28

    Izgleda zanimljivo. Definitivno bolje od dosadašnjih materijala.

  • q3clay

    20.02.2014 - 01:46

    Bit ce odlican, barem meni 🙂 igrao ga na gamescomu… rastura 😀

  • Stribor88

    20.02.2014 - 10:05

    iron sky, captain america, inglourious basterds, wulfij… nazi vintage tematika mi je uvjek bila hmmm…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?