HCL.HR

World of Tanks streamer preminuo tijekom dobrotvornog streama

Juraj Bevandić 22.02.2017.   •   9 komentara   •   Zanimljivosti


Brian Vigneault, World of Tanks zajednici poznatiji kao ‘Poshybrid’ preminuo je tijekom dobrotvornog streama dužeg od dvadeset sati. Trenutno nisu utvrđene poveznice između dugog igranja i smrti.

Brian Vigneault

Tridesetpetogodišnji Brian Vigneault, zajednici digitalnih tekista poznatiji kao Poshybrid ili ukratko Poshy prošlog je vikenda streamao World of Tanks u cijelodnevnim sesijama. Cilj je bio kroz nekoliko 24-satnih streamova u tjedan dana sakupiti novac za Make-A-Wish Foundation. Nažalost, u nedjelju je nakon 22 sata igranja preminuo u svom domu.

Otac troje djece je gledateljima na streamu rekao da ide zapaliti cigaretu i kada se nije vratio svi su očekivali da je jednostavno zaspao. No kad su ga idućih dana pokušali kontaktirati na Discordu dobili su podatke lokalnog detektiva koji je potvrdio da je Brian preminuo.

Uzrok smrti još nije utvrđen, a unatoč raznim špekulacijama nije potvrđeno niti da je njegova smrt izravno povezana s dugim igranjem niti nedostatkom sna. Svejedno internetom kruži upozorenje da nedostatak sna može imati ozbiljne posljedice po ljudski organizam te se preporučaju razumne doze igranja sa značajnim pauzama.

Komentari (9)

  • TeroXCro

    22.02.2017 - 16:21

    Pa ovo je čudno ali svaka čast čovjeku radi namjere ako ništa.U svakom slučaju Igoru iz glave mora biti izbrisana ideja o streamanju,ne želimo jeli da izgubi glavu koju nam je tek pokazao nedavno.

  • l)oolvl

    22.02.2017 - 18:31

    humanitarne svrhe ili ne, igrati 20+ sati dnevno, danima, je bolesno. jadna mu djeca

    • Sackboy

      @l)oolvl, 22.02.2017 - 19:24

      Pa nije kopao 20+ sati i radio je za dobrotvorne svrhe. Sigurno nije to radio svaki dan. Još ako mu je ovo bio izvor novaca ja ne vidim problema… kada moj šef radi po 20 sati na dan svako ljeto ja ne vidim da ljudi govore da je bolestan (a ima 60+ godina i budan je do 4+ ujutro jer ima noćni klub). Jadna mu djeca? Djeca mora da uživaju gledajući tatu kako igra. Moj sin bi mene gledao satima 🙂

    • l)oolvl

      @Sackboy, 23.02.2017 - 04:02

      da, lik je cijeli tjedan streamo po 20+ sati dnevno, i na kraju ga je izdalo srce zbog preiscrpljenosti. nije niti slično biti zauzet s nečim 20 sati na dan, i doslovno danima sjediti pred ekranom igrajući jednu igru, bez pauze, bez spavanja, bez ikakve brige za vlastito zdravlje. I da, sigurno je usput našao vremena i za kvalitetno druženje s djecom (ili s bilo kim drugim). Znači totalno bolesno i neodgovorno ponašanje, i ne treba ga pretvarati u plemeniti čin samo zato jer je to eto kao radio u humanitarne svrhe a zapravo si usput bildao bazu pretplatnika i gledatelja.

  • Drag0nFlam3

    22.02.2017 - 19:09

    Žao mi je što se to dogodilo čovjeku, i žao mi je njegove djece i obitelji, ali streamati i igrati igre 22 sata je uistino stvarno pretjerano. Ja već nakon 2 sata imam potrebu uzeti stanku i odmoriti oči, a kako je tek čovjeku bilo 22 sata buljiti u ekran… To je već napor, nije uživancija i igra, ako se mene pita. Ali čovjek je to sve radio za humanitarne svrhe, zbog čega mi je osobito žao što je tako naglo samo preminuo… RIP.

  • don5pro

    22.02.2017 - 19:18

    RIP 🙁 umro za dobro dijelo

  • darijoman

    23.02.2017 - 00:04

    Počivao u miru 🙁

  • MileGamerYT

    23.02.2017 - 12:13

    R.I.P 🙁

  • Dom3gaming

    25.02.2017 - 17:40

    RIP

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?