HCL.HR

World of Warcraft: Legion dobio datum izlaska

Luka Pleša 19.04.2016.   •   6 komentara


Blizzard je konačno potvrdio datum izlaska šeste ekspanzije popularnog World of Warcrafta, a mi se raspisali…

world-of-warcraft-legion

World of Wacraft: Legion stiže na velika vrata krajem osmoga mjeseca, točnije 30.08. Kalendarski gledano, to je još uvijek ljeto, međutim padaju u vodu predviđanja mnogih na službenim i neslužbenim WoW stranicama, da će igra izaći početkom ili sredinom ljeta. U vodu također pada i Blizzardova PR-ovska mantra o tome kako zadnji veliki patch ekspanzije neće trajati duže od godinu dana, zato što je posljednji patch, 6.2. (Furry of Hellfire), izašao je u šestome mjesecu prošle godine.

Ne bi se trebalo čuditi da je dan izlaska rezerviran za kraj ljeta jer je to uglavnom vrijeme kada se igraće skupine na koje WoW najviše cilja vraćaju s godišnjih odmora. Taj je datum također dovoljno udaljen od izlaska Warcraft filma pa mu neće ukrasti pozornost. Štoviše, mogu se očekivati i reklame za igru u kinima, prije puštanja samog filma. Cijela stvar totalno ima smisla.

Bilo kako bilo, WoW: Legion donosi poboljšanja koja se sviđaju velikom broju igrača. Izgleda da se Blizzard ovaj put zaista trudi ugoditi svima; raiderima, ljubiteljima PvP-a, casual igračima pa čak i onoj manjini koja je voljela garrison u Warlordsima.

Također, Legion pokazuje vrlo jak utjecaj mehanika iskušanih u Diablu III. Čak do te mjere da su neki talenti i spellovi Diablovih klasa doslovno kopirani u WoW klase. To se najbolje vidi u primjerima Magea, Paladina i Warlocka, koji sa svakim novim alpha buildom sve više nalikuju Wizardu, Crusaderu i Which Doctoru. Zatim jer preuzet i sistem legendarne opreme, za koju je nekad u WoW-u trebalo potrošiti mjesece radeći razne zadatke i sakupljajući svakakve sastojke za njihovu izgradnju, a u Legionu će, kako sada izgleda, moći pasti i s običnih protivnika tijekom obavljanja najobičnijih zadaća. Tu je još i sistem dungeona i questova na maksimalnom levelu, koji su uzeli neke elemente Diablovih zadataka i Riftova.

Mnogi fanovi ovu ekspanziju smatraju Blizzardovom posljednjom šansom da se iskupi za neke promašaje Mists of Pandarie i potpuni fijasko Warlords of Draenora, koji su doveli ukupan broj igrinih pretplatnika na najnižu točku još od originalnog World of Warcrafta.

Planirate li Vi nabaviti i zaigrati Legion?

Označeno sa:

Komentari (6)

  • Czar

    19.04.2016 - 11:36

    Već je kupljena, ali sam se nadao 6 mjesecu, max sedmon. Na pamet mi nije palo da bi to mogli odvući skroz do kraja osmog…

  • Legendarni_Tino

    19.04.2016 - 11:53

    Također već odavnooo kupljena 😀

  • Virty

    19.04.2016 - 13:54

    Pošto iman sve dosad od WoW-a, uzet ću je barem reda radi! 🙂

  • BrainCro

    19.04.2016 - 14:01

    Nisam Npnikad probao ali ću mozda

  • Apocalypse4987

    19.04.2016 - 21:33

    ovo je sigurno najduža igra do sad, 12 godina, 3 generacije su završile četverogodišnje škole, a ovo se još igra

  • nikola2222253

    19.04.2016 - 21:56

    Ne planiram .

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?