HCL.HR

World of Warcraft pretplata moći će se kupiti i virtualnom valutom

Zoran Žalac 03.03.2015.   •   3 komentara


Za World of Warcraft više neće biti nužno izdvajati stvarni novac kako bi se kupila pretplata. Ipak, to ne znači da igra postoje F2P već da samo dobiva opciju plaćanja pretplate virtualnim novcem.

Sljedeće ažuriranje popularnog World of Warcrafta u igru će donijeti korisnu opciju kupovanja pretplate zalihama virtualnih novčića. Naime, u igru će biti ubačeni takozvani Tokeni, koji će se prvo kupovati za stvarni novac, a zatim prodavati u aukcijskoj kući unutar igre po virtualnoj valuti zlatnika.

Shema je u tome što igrači neće moći sami postavljati cijene Tokena već će iste varirati – ovisno o ponudi i potražnji, te ostalim ekonomskim elementima za svaku regiju u igri. Nadalje, Tokene neće biti moguće preprodavati već će se vezati isključivo uz lika s kojim ih kupite.

Iako planirane cijene Tokena nisu otkrivene, ovo je svakako dobra vijest za sve one koji su tijekom dugogodišnjeg WoW staža skupili hrpe zlatnika s kojima sada ne znaju što bi. U tom slučaju, za njih igra praktički i postaje besplatna za igranje.

Komentari (3)

  • Yotta

    03.03.2015 - 21:21

    a da bi si nafarmao toliki gold, taman moras igrat mjesec dana kako bi si platio iduci mjesec. Poznavajuci blizzard, tako nekako ce bit xD

  • Aerina

    03.03.2015 - 22:20

    Gledajući da se gold prodava 10k golda za 5€. Vjerovatno bi se cijena tokena kretala oko 20k golda po mjesecu.

    • Czar

      @Aerina, 04.03.2015 - 05:50

      Tako nekako da, 20-30 tisuća golda. Ali ako ti to ideš svjesno loviti svaki mjesec onda to više nije igranje nego rad.
      To je baš onako kao što je Žabac napisao za one koji imaju višak golda a pokupovali su već sve skuplje stvari u igri pa nemaju što s njim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?