HCL.HR

World of Warcraft vraća pretplatnike, povoljno nudi sve ekspanzije

ToxarE 16.10.2014.   •   3 komentara


Nakon višemjesečnog opadanja broja korisnika, pred izlazak nove ekspanzije World of Warcraft uspio je vratiti dio igrača, a nove poziva akcijom u kojoj nudi četiri ekspanzije za 20 eura.

Vedriji dani vratili su se Blizzardu i njegovom World of Warcraftu. Još od prošle godine taj je najpopularniji MMORPG na tržištu svakog tromjesečja bilježio negativni trend gubitka pretplatnika, a time i zarade. No, posljednji podaci pokazuju kako WoW trenutno broji 7,4 milijuna igrača, što je 600 tisuća više nego u odnosu na brojku iz lipnja ove godine.

Naravno, zasluge za taj porast mogu se pripisati dvjema stvarima. Kao prvo, nedavno je stigao novi 6.0.2 patch s novim sadržajima te, između ostaloga, ažuriranim modelima likova. A kao drugo, očekivano je da će se igri vratiti oni koji su zainteresirani za nadolazeću novu ekspanziju Warlords of Draenor koja stiže sredinom idućeg mjeseca.

Naposljetku, Blizzard je svim pretplatnicima omogućio besplatan pristup sadržaju Mists of Pandaria ekspanzije, odnosno uvrstio ju u base verziju igre. A ako ste novi pretplatnik, sve ostale ekspanzije – Burning Crusade, Wrath of the Lich King i Cataclysm – na Battle.net-u možete kupiti za svega 20 eura.

Komentari (3)

  • armin221186

    16.10.2014 - 13:30

    fali mi samo cata…

  • rednicco

    17.10.2014 - 14:00

    vrijedi li ovo sad uzimati ???

  • Bruki

    17.10.2014 - 20:39

    Pandaria je također uključena u Battle Chest, tako da za 20 eura imate sve potrebno osim WoD-a.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?