HCL.HR

Worms Revolution na popustu, ovaj vikend ga zaigrajte besplatno

Ante Malenica 19.04.2013.   •   3 komentara


Stari crvi u novom 3D ruhu nikada nisu bili ovako pristupačni – prvo ih možete džabe isprobati, a ako vam se svide, cijena igre je prepolovljena.

Ako ovaj vikend nemate pametnijeg posla, jedna od preporuka kako ubiti vrijeme na način prikladan pojmu zabave za drugo desetljeće 21. stoljeća, je svakako Worms Revolution. Osim što je igru na Steamu moguće preuzeti i besplatno zaigrati do početka idućeg radnog tjedna, tu je i prigodan popust – ekipa Teama 17 bila je toliko kul pa je svoje novčano potraživanje prepolovila na 5,49 eura.

Za tu cijenu jedva možete dobiti kino ulaznicu za 90-minutno gledanje nekakvog 3D akcijskog proljeva, a crvi naoružani bazukama i čudnim ninja užetom (sudeći prema našoj video recenziji) daleko su bolja investicija.

Da sada ne gubimo retke na besmisleno filozofiranje, za onu ekipu koja ipak ima pametnijeg posla, svejedno preporučujemo nabavku igre da malo odmore sive stanice u pauzi od toga što rade. Oni koji pak nisu vični odmaranju sinapsa, imaju alternativu – Portal 2 se nudi za smiješnih 3,74€ pa ako želite naučiti neke znanstvene činjenice rješavajući mozgalice iz 3D perspektive, svakako navalite. Za svakog ponešto, bitno da je u 3D-u.

Ako niste sigurni želite li potrošiti vrijeme na besplatno skidanje ove igre putem Steama, pogledajte našu video recenziju priloženu odmah ispod; mogla bi vam pomoći u toj odluci.

PUNA RECENZIJA: Worms Revolution

Komentari (3)

  • Megaracer

    19.04.2013 - 18:05

    Kako se ja uvijek zeznem i uzmem igre odmah po izlasku , a treba sacekati ovako ove akcije , covjek prodje jeftinije i to puno !!!

  • Werewolf

    19.04.2013 - 18:16

    Ja nisam zainteresiran za igru, tako da je necu kupit. Ali nije na odmet malo zaigrati tokom vikenda.

  • MaliMicek

    20.04.2013 - 07:55

    Ante Malenica ? Jel se to nama vratio Deadwalker na portal da napiše koju vijest ? 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?