HCL.HR

WoT igrači iz regije rasturaju, prijavite se za naš novi kup

Igor Belan 05.05.2016.   •   0 komentara


Vozite virtualne tenkove? Imate prijatelje koji dijele vašu strast prema tom drevnom zanatu? Formirajte tim i dođite pokazati što znate na našem novom WoT kupu ovog vikenda.

2

Naša serija World of Tanks kupova na ESL-u Adria nastavlja se i ovog vikenda. Prošlog vikenda pobjedu i 8000 WoT Golda na WoT Weekly Clash #7 kupu odnio je tim WhoKilledBambi pobjedom protiv ekipe Wukovi Ratnici 3:0. To je sada već peti osvojeni Weekly Clash Adria kup za ekipu WhoKilledBambi. GG momci! I znate što? To im nije jedini nedavni uspjeh – prije tri dana su nas učinili ponosnima tako da su u velikoj europskoj konkurenciji pobijedili na europskom 5on5 Yolo kupu!

Prošlog vikenda održali smo naravno i naš standardni WoT 7on7 Adria Open kup, a u finalu u kojem su se susreli Elite Squad i PRMB Gaming slavio je Elite Squad s rezultatom 3:1. Osim laskave titule pobjednika još jednog od naših vikend kupova u WoT-u, tom pobjedom priskrbili su si i 21 000 Golda.

Ovog petka održat će se je WoT Adria Open Finale za mjesec travanj, a tko je dobrom igrom na vikend kupovima kroz 4. mjesec ušao u finale pogledajte ovdje.

PRIJAVITE SE ZA NOVI KUP

Ove subote održavamo naš deseti po redu WoT 7on7 Adria Open kup i svi ste pozvani prijaviti se. Jedini uvjet je da dolazite iz Adria regije ESL-a, a dobro bi bilo i da imate već formiran sedmeročlani tim za natjecanje. Nagradni fond opet će biti bogat, a količinu zlata koju ćemo podijeliti na kraju će odlučiti broj prijavljenih ekipa. Samo pratite ovaj link za prijavu na subotnje natjecanje.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?