HCL.HR

Prijavite timove za naše nove WoT turnire i ugrabite brdo zlata

Igor Belan 05.04.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Virtualnog zlata, naravno. Bliži nam se još jedan vikend, što znači da je opet vrijeme za novu porciju naših World of Tanks turnira na ESL-u. Prijave su otvorene i svi ste pozvani!

4

I ovaj vikend podijelit ćemo vam brdo WoT golda na našim ESL turnirima za sve zainteresirane tenkiste iz regije, ali prije nego najavimo nove kupove osvrnimo se malo na dva kupa odigrana prošlog vikenda. Prošlog petka, točno na varljivi 01.04., održan je nimalo prevarantski nastrojen turnir WoT 5on5 Weekly Clash #4 Adria na kojem smo podijelili 76.000 golda WoT ekipama iz regije. Najveći dio tog zlatnog kolača ugrabili su momci iz hrvatske ekipe WhoKilledBambi koji su u finalu kupa bili bolji od srpske ekipe Digimons. GG momci!

Dan nakon toga, u subotu 02.04., održali smo veliki WoT 7on7 Adria Open Cup #5 u kojem su se sedmeročlani WoT timovi borili za svoj dio iz nagradnog fonda od čak 152.250 golda. Hrvatski tim Elite Squad pokazao je opet zašto su često na samom vrhu naših WoT turnira pobjedivši ekipu Supreme Stalinium u finalu. Čestitamo!

Na europskim WoT natjecanjima na ESL-u valja pohvaliti prošlotjedni uspjeh ekipe Crna Ruža, koja je završila na trećem mjestu u europskom WoT 5on5 Yolo Cupu #23, dok je srpski TWB Gaming završio na također odličnom četvrtom mjestu u Go4WoT Europe Cupu rednog broja 261.

NOVI KUPOVI OVOG PETKA I SUBOTE

No sada je vrijeme da se prijavite za nove kupove. Opet se održavaju u standardnom terminu petkom i subotom. Prvi je WoT 5on5 Weekly Clash #5 koji se odigrava ovog petka u 19 sati. Prijavite se ovdje.

Subota je rezervirana za veći WoT 7on7 Adria Open rednog broja šest, a prijaviti se možete klikom ovdje.

Kao i uvijek, ako vam nešto nije jasno oko prijava na ove kupove, slobodno pitajte ispod u komentarima ovog članka ili u našem WOT podforumu.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?