HCL.HR

WWII strategija Drive on Moscow stigla na App Store

Dominik Bošnjak 21.11.2013.   •   0 komentara


Od nekolicine iskusnih developera iz daleke nam Philadelphije stiže Drive on Moscow – kompleksa strateška igra i privremena iPad ekskluziva smještena u Drugi svjetski rat.

Nakon Battle of the Bulgea, američki Shenandoah Studio pripremio je još jednu poslasticu za ljubitelje autentičnih WWII igara. Naslovljena “Drive on Moscow”, ova strategija na poteze se diči opsežnom single player kampanjom smještenom na istočno bojište Drugog svjetskog rata, online multiplayerom i AI-om koji u svakom scenariju imitira stvarne vojske Sila Osovine i Sovjeta.

Iako trenutačno dosupna samo za iPad, Shenandoah nas uvjerava da je razvoj iPhone/iPod Touch verzije igre pri kraju te će ista uskoro dobiti update s podrškom za sve Appleove uređaje koji pogone iOS 7.

Nažalost, postoji i onaj “ali”: Drive on Moscow je, baš kao i njen prethodnik, poprilično skupa igra, barem u kontekstu App Storea. Naime, ovaj naslov košta nemalih deset dolara, tj. nešto više od pedeset kuna, a iako ne sadrži nikakve mikrotransakcije, ipak se radi o izdatku koji će odbiti sve osim najzagriženijih poklonika žanra i ratne tematike. No, u slučaju da ste i Vi jedan od njih, igra je dostupna za download na hrvatskim iTunes stranicama, odnosno App Storeu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?