HCL.HR

Xbox One ekskluziva Quantum Break prikazana u novom videu

nebel 10.06.2013.   •   2 komentara


Microsoftova E3 konferencija donijela nam je novi video i informacije o igri Quantum Break, Xbox One ekskluzivi od kreatora MAx Paynea i Alan Wakea.

Prvi next-gen naslov Remedy Entertainmenta, kreatora Max Paynea i Alan Wakea, stiže ekskluzivno za Xbox One i zove se Quantum Break. To smo zapravo već znali jer je igra otkrivena tijekom predstavljanja Xbox One konzole u svibnju, no ponavljamo to za slučaj da vam je ta informacija promakla između silnog TV i sportskog sadržaja na tom eventu u svibnju.

Danas je na Microsoftovoj E3 konferenciji, koja je inače bila fokusirana na same igre, ovaj akcijski naslov dobio prvi pravi video prikaz te su usput otkriveni i neki konkretniji detalji.

“Quantum Break je pričom vođena akcijska igra sa scenarijima baziranima na odlukama igrača koje imaju svoje posljedice kako igrač prolazi kroz igrinu kampanju.”, stoji u objavi za novinare. Sama igra će biti povezana uz istoimenu TV seriju, a objava za novinare navodi kako će odluke igrača utjecati na seriju, te da će serija informirati o tome kako igrači igraju igru. Trailer objavljen povodom E3 sajma pogledajte ispod.

Komentari (2)

  • JaBitiTarzan

    10.06.2013 - 20:20

    CGI je loš mogu mislit kako će tek izgledati gameplay. Ovo je zaista loše.

    • Adam Jensen

      @JaBitiTarzan, 15.06.2013 - 12:52

      Ma ne može Remedy uraditi lošu igru, i ovo će sigurno valjat. Drago mi je vidjet da i MS počinje ulagati i u neke druge ekskluzive koje nisu FPS ili TPS. Sony je imao mnogo bolje ekskluzive na trenutnim konzolama dok je MS samo furao Halo i Gearse, izgleda da su sada počeli malo ulagati i u akcijske avanture (Ryse: Son of Rome i Quantum Break)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?