HCL.HR

Xbox ima prave ekskluzive, samo ih Microsoft ne želi prikazati

Zoran Žalac 26.06.2017.   •   3 komentara


Microsoftov Aaron Greenberg uvjerava fanove Xboxa da stvarne ekskluzive dolaze, ali da se za njih svi moramo strpjeti.

crackdown-3

Iako je na Microsoftovoj E3 konferenciji bilo prikazano čak četrdesetak igara, termin ekskluzivnosti korišten je vrlo labavo i ponegdje varljivo. Naime, znamo da Xbox platforma tehnički više nema ekskluzive jer sve Microsoftove igre stižu i na Windows 10, odnosno PC, ali u kontekstu ekskluzivnosti platforme još uvijek možemo pričati o ekskluzivama. Makar i privremenima.

A da imamo o čemu pričati uvjerava nas Microsoftov Aaron Greenberg koji kaže da Xbox One nije prikazao sve što ima u rukavu te da za to postoji opravdan razlog.

“Mogu vam reći da je mnogo projekata u razvoju za Xbox One, među kojima su i veliki naslovi o kojima još ne pričamo. Uvijek to balansiramo – koliko rano u razvoju prikazati neku igru. Činjenica je da smo prikazali 42 igre na E3 sajmu s velikom raznovrsnošću naslova.” – izjavio je Greenberg za GameReactor.

Greenberg je također potvrdio kako će Microsoft imati svoje predstavništvo na Gamescom sajmu te da će ondje doći s novim materijalima. Hoće li tom prilikom predstaviti neku novu igru, vidjet ćemo za nešto manje od dva mjeseca.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Dragan[MKD]

    26.06.2017 - 14:30

    Gluposti, MSovih studija su ti, nemaju nista posebno kao sto ima Sony, osim ako ne placaju 3rd party developere da im rade igre. A i to im bas ne ide, videli smo sta se desilo sa Platinum Games.

  • lukakeanu

    26.06.2017 - 16:48

    i svinje lete

  • GhostMan

    12.07.2017 - 23:02

    i oni imaju svoje musice u glavi koje nikako da ih skupe

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?