HCL.HR

Turniri i vlastite profilne slike dolaze na Xbox One konzole

Juraj Bevandić 21.03.2017.   •   4 komentara   •   Tehnologija


Ukoliko ste fanovi društvene komponente igraćih konzola, onda bi vas mogla obradovati ažuriranja koja Microsoft priprema uskoro ubaciti.

Xbox One turniri

Xbox je poslušao fanove i njihove želje te pripremaju nekoliko zanimljivih updateova nekima od kojih je krajnje vrijeme da postaju dostupni na Xbox One konzolama. Ako ne marite previše za društvene mogućnosti vaše konzole uglavnom vezane uz online aktivnosti, onda bi vam nadolazeća ažuriranja neće biti najuzbudljivija ikada, ali radi se na nekoliko zanimljivih stvari.

Šef Xboxa Major Nelson je na svom blogu objavio punu listu promjena, a mi vam prenosimo samo najzanimljivije. S radom kreće Arena, što će biti posebno integrirani sustav turnira koje svatko može pratiti kroz aplikacije na konzoli i Windows 10 uređajima, ali i sudjelovati na njima počevši s World of Tanks turnirom u organizaciji ESL-a.

Našim profilima ćemo napokon moći dodati bilo koju profilnu sliku po želji kako bi bili posebniji i upečatljiviji. To će dobro doći onima koji traže suigrače u čemu će im pomoći i novi “Looking for Group” sustav kroz koji ćemo se oglašavati ili pak tražiti igrače voljne zajedničkog igranja određenih igara i ciljeva, a moći ćemo se potom grupirati i u klubove.

Mnoštvo drugih manjih ažuriranja će dotjerati menije da navigacija njima bude efikasnija te dodati razne opcije za ugodnije korištenje konzole i aktivnosti poput online streamanja. Kroz idućih nekoliko tjedana pristup svim dodacima će dobiti članovi Xbox Insiders programa kao način konačnog testiranja prije nego ažuriranja postanu dostupna za sve vlasnike Xbox One konzola.

Jeste li vi zadovoljni svojom konzolom? Što biste voljeli da se promijeni ili ubaci?

Komentari (4)

  • Daky101

    21.03.2017 - 17:43

    super, stavljam dic pic za profilnu 😀

  • l)oolvl

    21.03.2017 - 18:11

    ajde konačno da se netko sjeti ubaciti LFG

  • BHLazio

    21.03.2017 - 21:25

    Samo da još otvore mogućnost dodavanja option fileova na PES.

  • Virty

    22.03.2017 - 18:03

    Lipo, samo naprijed!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?