HCL.HR

XCOM 2 odgođen za 2016.

Zoran Žalac 29.08.2015.   •   1 komentara


Strateško i taktičko ratovanje protiv vanzemaljaca morat će pričekati drugi mjesec iduće godine, najavili su 2K Games i razvojni tim Firaxis.

Jesen još nije otpočela, no znate što jest? Sezona odgađanja videoigara! Ova godina već je i ranije imala značajne odgode kao što one za Uncharted 4 ili novu Legend of Zeldu, a to bi se moglo nastaviti i ove jeseni. Sezonu odgoda otvorio je 2K Games sa svojim strateškim naslovom XCOM 2 koji se u prodaji trebao naći tijekom jedanaestog mjeseca, no sada je pomaknut na 05.02. sljedeće godine.

U objašnjenju odgode navodi se kako je za ostvarivanje svih ambicija koje je razvojni tim Firaxis postavio pred sebe s tom igrom potrebno nešto više vremena nego je prvotno bilo predviđeno. To je sasvim izgledan scenarij, ali je isto tako izgledan i onaj da je igra odgođena jer bi joj bilo kontraproduktivno da izađe u vrijeme najveće gužve na tržištu.

Naime, za jedanaesti mjesec već su rezervirani Call of Duty: Black Ops 3, Fallout 4, Rise of the Tomb Raider, Need for Speed i Star Wars Battlefront – gužva samo takva. Ni zadnji mjesec nije siromašan uz Rainbow Six Siege, Just Cause 3 i Hitmana. Stoga je možda i bolje što će tamanjenje vanzemaljaca u XCOMU 2 sada biti pomaknuto za dodatna tri mjeseca.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    29.08.2015 - 13:21

    ionako sam ima dilemu šta da prvo odigram, xcom ili fallout, tako da je dilema rješena

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?