HCL.HR

Xperia Play ipak bez Ice Cream Sandwicha

Igor Belan 26.05.2012.   •   1 komentara


Iako je najavljeno da će gamerima zanimljiv Xperia Play smartphone iz Sonya dobiti ICS ažuriranje krajem svibnja, jučerašnja službena objava kaže kako do toga ipak neće doći.

Xperia arc S, Xperia ray i Xperia neo V modeli smartphonea iz Sonya prošli mjesec dobili su svoj Ice Cream Sandwich update, a ostali kompanijini pametni telefoni iz 2011. godine početi će dobivati svoja ažuriranja počevši od sljedećega tjedna. To uključuje modele Xperia arc, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia active i Sony Ericsson Live with Walkman koji će biti ažurirani na verziju Androida 4.0.4. Primjećujete koji model nedostaje?

“Što se tiče Xperia PLAY modela, nakon opsežnih testiranja s našim razvojnim timovima i radeći s našim partnerima, zaključili smo da konzistentno i stabilno iskustvo, pogotovo u vidu gaminga, ne možemo garantirati za ovaj smartphone na Ice Cream Sandwichu – stoga nećemo učiniti Android 4.0 ažuriranje dostupnim za Xperia PLAY model”, stoji u postu na Sony Xperia Product Blogu.

Znam za tri vlasnika Xperia Playa koji su redoviti posjetitelji HCL foruma i koji će biti “oduševljeni” zbog ovoga. Tri uključujući mene. Činjenica da ovaj mobitel neće dobiti ICS update nakon što je prije nekoliko mjeseci isti najavljen, tužna je i razočaravajuća, no to ga i dalje ne čini lošim mobitelom za nekoga tko voli malo ozbiljnije gaming iskustvo u hodu. Ako vas Xperia Play i dalje zanima naša recenzija objavljena još prošle godine otkriti će vam sve što vas može zanimati, barem o gamerskom aspektu uređaja.

RECENZIJA: Sony Xperia Play

Komentari (1)

  • Bazinga

    26.05.2012 - 17:52

    Svaka čast! -.- Čekam ga već dobra 2 mjeseca…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?