HCL.HR

Yager Development radi na novom projektu

Renato Pedišić 14.08.2012.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Studio koji se proslavio nedavnim Spec Opsom radi na novom projektu koji najvjerojatnije neće biti dio tog dugovječnog serijala.

Na europskom GDC-u (konferenciji proizvođača igara) koji se održava Kölnu prije početka Gamescoma, Jorg Friedrich, voditelj dizajna u Yageru, natuknuo je novinarima kako njegova tvrtka već radi na svojemu novom naslovu. On vjerojatno neće pripadati Spec Ops serijalu, jer u tvrtci definitivno nisu zadovoljni prodajnim rezultatima njihova The Linea.

U izjavi se upravo najviše osvrnuo na The Line igru radi kojega ovaj do sada skoro pa nepoznati studio prima pohvale. Friedrich kaže kako je vrlo zadovoljan što su uspjeli natjerati igrača da povlači bolne i realne poteze, a da ga za to stiže isključivo kazna njegove savjesti te da to nema utjecaja na daljnje igranje. Jedina mana kod takvog koncepta su po njemu achievementi koji se dobivaju pri donošenju takvih odluka jer, kako on tvrdi, takav sistem negira svu emocionalnost kod donošenja teških odluka.

Rekao je da sljedeći naslov koji Yager proizvodi definitivno neće imati takav sistem nagrada za odluke koje igrač dones, a znači li to da nas očekuju teške odluke kakve smo imali prilike vidjeti u novom Spec Ops, još ne znamo.

Kako se nama svidio Yagerov Spec Ops: The Line provjerite u našoj recenziji, a ako ste ga zaigrali prokomentirajte igru u forumskoj temi.

FORUM: Spec Ops: The Line rasprava

Komentari (2)

  • Mr Newization

    14.08.2012 - 09:26

    Igrica je jedna od boljih koje sam zaigrao tijekom ljetnih mjeseci, tako da mislim da će njihove druge igrice biti isto tako dobre, ako ne i bolje.

  • PavleC

    14.08.2012 - 16:42

    Dajte nesto na foru LA Noirea!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?