HCL.HR

Yakuza 0 najavljen za PS3 i PS4

Ozren Borovac 26.08.2014.   •   1 komentara


I dalje ste željni štemanja gangstera po ulicama Tokija, ali ovaj put u osamdesetima? Sega je najavila prednastavak Yakuze – doduše, samo za Japan.

Najnoviji nastavak Ryu ga Gotoku serijala, na zapadu poznatiji po imenu Yakuza, se zove Ryu ga Gotoku Zero. Radnja će se odvijati 1988. godine i bavit će se prvim danima Kazume Kiryua, glavnoga lika Yakuza serijala, kao mladog „inkasatora“ za Tojo klan. Igra se najavljuje kao prequel, što je mrvicu čudno jer se nekoliko dijelova serijala odvija u feudalnome Japanu s precima glavnih likova iz ranijih nastavaka, čime ova igra postaje… Requel? Interquel? Midquel? Tko će ga znati.

Glavobolja traje i dalje, jer još nema službene najave za zapadna tržišta. Zadnje dvije igre, Ryu ga Gotoku 5 i RGG Ishin! također nisu još uvijek došle na zapad. Yakuza 0 je najavljena za PS3 i PS4, još nema službenog datuma izlaska, ali možemo očekivati nove vijesti u vrijeme Tokyo Game Showa koji traje od 18. do 21. rujna.

Komentari (1)

  • trulex

    26.08.2014 - 22:27

    Nikada nećemo dobiti europsku ili američku verziju, to možemo vidit po prošlim djelovima, jer se slabo igra i ne isplati se.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?