HCL.HR

Tvorac Nier: Automate objašnjava zašto on nosi masku, a njegova junakinja štikle

Juraj Bevandić 13.03.2017.   •   3 komentara


Iako Yoko Taro priznaje da je razmišljao kako to utječe na priču i svijet njegovih igara, najveći razlog zašto junakinja Nier: Automate ima štikle je jer se njemu sviđaju takve djevojke.

Tvorac Nier

Fanovi Nier i Drakengard serijala vjerojatno su se već navikli na ovakve stvari, ali onima koji nisu imali prilike upoznati njihovog tvorca njegovi bi javni nastupi mogli biti zbunjujući. Yoko Taro se najčešće vidi s ogromnom maskom na glavi, a tijekom jučerašnje konferencije na PAX Eastu objasnio je kako vjeruje da autori ne bi smjeli pokazivati svoje lice javnosti.

Nudi primjer za to i kaže da bi bio jako razočaran kada bi doznao da je njegov najdraži erotski roman napisao srednjovječni muškarac. Slično tome, DualShockers prenosi da kada je upitan zašto junakinja Nier: Automate nosi štikle dok se bori 10 tisuća godina u budućnosti, Taro je odgovorio da nitko ne može zamisliti kako će svijet tada izgledati, pa si je dozvolio tu slobodu i obukao 2B štikle jer je veliki ljubitelj djevojaka.

Očito je da se Yoko Taro ne suzdržava u ostvarivanju svoje umjetničke vizije i to se pogotovo osjeti u njegovoj najnovijoj igri. Nier: Automata je jedno posebno i prekrasno iskustvo, na čijoj recenziji ja još uvijek radim jer smo primjerak dobili kasno, a i igru treba preći više od jedanput. No, pratite nas ovog tjedna kada ćemo objaviti recenziju, jer je itekako vrijedna vaše pažnje.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • SemirTheChosen

    13.03.2017 - 11:58

    To Jure predi nam igru uzduz i poprijeko samo nam se zabavi i onda i nas zabavi svojom recenzijom koja vjerujem da ce biti temeljita! 😀

  • Goran1234

    13.03.2017 - 12:16

    Squre Enix(dosta prije i zasebno ??)i Jrpg su mi uzeli mnogo novaca do sad i ovaj bi to opet mogao….

  • Apocalypse4987

    13.03.2017 - 16:54

    aj lako šta lik čita erotkse romane i šta ženska nosi štikle, al da dolazi na konferencije sa kuglom na glavi, wtf??? lik je izgorija skroz. izgleda ko prokleti misec!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?