HCL.HR

Za dva mjeseca gradimo tematski park u RollerCoaster Tycoon World

Stjepan Fikter 30.09.2015.   •   5 komentara


Iz Atarija nam otkrivaju da ćemo u prohladnim danima 12. mjeseca imati priliku graditi ultimativni tematski park, a prije izlaska bit će organiziran i beta pristup igri.

Nakon što je RollerCoaster Tycoon 4 Mobile izašao prošle godine za logično, mobile platforme, na kraju ove godine stiže nam i PC verzija pod nazivom RollerCoaster Tycoon World. Da budemo precizniji, igra stiže 10.12, a prije izlaska bit će održana i dva beta vikenda za sve one koji prednaruče igru.

Nažalost po izlasku neće biti dostupne sve mogućnosti budući da će multiplayer mod stići kasnije u obliku besplatne nadogradnje, no određene društvene mogućnosti poput toga da vam prijatelji mogu posjetiti park bit će prisutne od prvog dana. Naravno, tu je još scenario mode poznat iz prijašnjih nastavaka gdje će biti potrebno dostići određene ciljeve prije odlaska u idući park s time da će biti prisutna i kampanja koja se odvija u jednom parku i gdje će se nove stvari otključavati s vremenom. Za one koji vole kreativno graditi bez ikakvih ograničenja, moći će uživati u klasičnom sandbox modu.

Igra će po izlasku imati i podršku za modove putem Steam Workshopa što će omogućiti dijeljenje vaših uradaka bilo da su u pitanju vožnje, okruženja, parkovi ili snimljene pozicije. Developeri također najavljuju da će se moći kreirati i novi elementi s bilo kojim softverom za 3D moderliranje pod uvjetom da je kompatibilan s Unityjem.

Treba spomenuti i da će se u svojim ili tuđim vožnjama također moći uživati i iz prvog lica s time da će se moći koristiti i slobodna kamera što će dodati još jednu dimenziju prilikom kreiranja što zabavnijih vlakova smrti. Više detalja o samoj igri moguće je vidjeti u posljednjem objavljenom videu.

Komentari (5)

  • delight353

    30.09.2015 - 13:07

    Inace volim ovakve igre (Sim city, Cities Skylines). Ovo cu ziher isprobati.

  • ReflectoR

    30.09.2015 - 14:50

    atari jos postoji o.O

  • Dexol

    30.09.2015 - 17:50

    sjećam se da sam bio jednom igrao demo verziju roller coaster tycoon 3, i da ono ajmo reći dizalo, tj ono što je ličilo na svemirski brod koji se vrti lagano u centrifugu i išlo gore-dolje i nakon što bi išlo dolje onda bi ovi posjetioci vrištali od uzbuđenja ili straha, čega li već, a meni je bilo smiješno jer su se bojali te "brzine" spuštanja

  • funky0308

    30.09.2015 - 18:57

    Zarez vam je na krivom mjestu, jbga, morao sam.. 😉 Treba biti: Nakon što je RollerCoaster Tycoon 4 Mobile izašao prošle godine za, logično, mobile platforme, na kraju ove godine stiže nam i PC verzija pod nazivom RollerCoaster Tycoon World.

  • Branjo84

    30.09.2015 - 20:53

    Atari je poslednjih godina kiksao dosta,sad imaju priliku da se poprave….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?