HCL.HR

Zadnja prilika za upasti na mjesečno finale? LoL Adria Open

Igor Belan 17.12.2015.   •   0 komentara


Pripremite tim, nabacite pokoji trening, skupite snage na hrpu i prijavite se na naš novi LoL Adria Open koji će svi zainteresirani ponovno gledati uživo na Twitchu.

Naš dvadeset i šesti LoL Adria Open kup prošao je bez većih iznenađenja – već dobro znani timovi stupili su na prva četiri mjesta, a to su redom: Ole Ola, Lino, Inflammable Flammables i Best Duo Brasil. Čestitamo svima!

Iako još nije sigurno, moguće je da će sljedeći, dvadeset i sedmi kup po redu, ujedno biti i vaša zadnja prilika da ulovite mjesto na mjesečnom finalu u 12. mjesecu jer vam spremamo jedno božićno iznenađenje. Zato se prijavite već sad i osigurajte svoje mjesto na 27. LoL Adria Openu u ovu subotu u 14 sati! Prijaviti se i okušati snage u konkurenciji drugih timova iz okolice mogu apsolutni svi timovi iz zemalja Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija).

Dakle, svi ste pozvani – dođite i uzmite nam taj nagradni fond. I ovaj put pripremili smo 250€u Riot Pointsima za najbolje.

PRIJAVE: LoL Adria Open #27

Naravno, ne zaboravite se uključiti na naš live prijenos od 15:30 kojeg će komentirati već standardni komentator, bivši pro igrač LoL-a Miloš Sa1na Sainović.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?