HCL.HR

Zadnja šansa za kvalifikacije u finale LoL SEEC Adria turnira

Dona Šeruga 06.04.2016.   •   1 komentara


Prijavite svoj tim za naš novi LoL kup na vrijeme i pokažite što znate – najbolji tim odlazi u Bukurešt na veliko LAN finale SEE Championshipa vrijedno 3500 eura!

lol-kvalifikacije

Otvorene su prijave za League of Legends Adria Open kup koji se kao i inače održava u subotu (09.04.) u 14.00 sati. No nije to u potpunosti obični LoL Adria Open kakav organiziramo svake subote, taj kup vam je ujedno i zadnja šansa da se kvalificirate u finale SEEC Adria turnira u LoL-u koje će se održati u nedjelju (10.04.) s početkom u 16 sati. SEE Championship je veliki esports turnir za timove iz Jugoistočne Europe koji se u svojoj trećoj sezoni održava u Bukureštu, Rumunjskoj, a ukupni novčani fond nagrada je ove godine 3500 eura! Više detalja o SEE Championshipu potražite ovdje.

U grupnoj online fazi, Adria regija ESL-a ima osigurana dva mjesta do kojih možete doći s vašim timom ukoliko se kvalificirate na nedjeljno finale. Ako niste pratili, prošlu su se subotu odigrale prve kvalifikacije – uz mnoštvo poznatih, ali i potpuno novih timova, do finala su se izborili timovi Vesela Družina v2 te Atrox Gaming. Čestitke!

Kako i svaki vikend, tako i ovaj, naš LoL Adria Ope će streamati i komentirati Miloš „Sa1na“ Šainović. Ako ste iz Adria regije i želite osvojiti vrijedne nagrade ili se ipak kvalificirati na veliki LAN u Bukureštu, prijavite svoj tim do pola sata prije početka subotnjeg turnira.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Ivikus

    07.04.2016 - 20:21

    Tražim ekipu! Diamond 5 trenutno main acc, secound acc na putu za plat. treći isto tako high gold. Igram od Season 1 i igrao sam dosta Adria turnira te ih naravno par puta osvojio.

    Zainteresirani dodajte me IGN: Ivikus
    Vidimo se! 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?