HCL.HR

Zadnja šansa za prolaz u mjesečno finale naših LoL kupova

Filip Marić 20.04.2016.   •   0 komentara


Okupite tim, prijavite se na naš posljednji LoL kup na ESL-u u ovom mjesecu i nabacite koji trening prije subote – to vam je zadnja šansa da prođete u mjesečno finale.

esl-adria-open-LOL1

Protekli vikend u našem redovitom LoL Adria Open natjecanju na ESL-u prošao je u nešto opuštenijem raspoloženju jer timovi nisu imali nikakav dodatni pritisak zbog kvalifikacija na neke veće turnire poput SEE Championshipa. Od 33 tima koji su zaigrali na turniru, svoju treću pobjedu na našim Adria kupovima odnosi hrvatski tim Genijalni straci.

Oni su nam opet dokazali da su jedni od boljih timova u regiji i da su zasluženo odnjelu titulu najboljeg tima u drugom mjesecu.

Prijave na zadnji LoL kup 4. mjeseca su u tijeku

Zadnji LoL Adria Open kup u ovom mjesecu, gdje ćemo imati čak 5 kvalifikacijskih turnira, počinje kao i svake subote u 14 sati. On će ujedno biti i zadnja šansa da se plasirate na mjesečno finale četvrtog mjeseca gdje ćete imati priliku osvojiti dodatne RP nagrade.

Prijaviti se možete ovdje, a ukoliko ne igrate pridružite nam se barem na prijenosu turnira uživo na našem Twitch kanalu od 16 sati. Mečeve će za vas komentirati Sa1na!

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?