HCL.HR

Zadnja šansa za ugrabiti Fnatic Gear Flick G1 miševe

Dona Šeruga 26.10.2016.   •   2 komentara


Prijavite se na vrijeme za naš novi LoL turnir ovog vikenda i pokažite što znate – upadnete li u mjesečno finale možete osvojiti Riot Pointse i vrijedne Fnatic Gear Flick G1 miševe!

lol-fnatic-gear

Naš četvrti, a ujedno i zadnji LoL Adria Open turnir ovog mjeseca je također vaša zadnja šansa da se kvalificirate u mjesečno finale koje sponzorira Fnatic Gear i donosi vam vrijedne gamerske miševe Flick G1. Mjesečno finale okupit će najbolje timove iz kvalifikacijskih turnira, a održat će se početkom studenoga, zato požurite skupiti team od 5 igrača i prijavite se do 14 sati ove subote (29.10) kada posljednji kvalifikacijski turnir počinje.

Prijave su kao i inače besplatne, ali igrači u timu moraju biti iz Adria regije (Hrvatska, Srbija, Bosna  i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Slovenija). Live stream turnira će krenuti od 16:30 u sbotu  na našem ESL Adria Twitch kanalu, a komentirat će ga kao i uvijek naš regionalni streamer i caster Miloš „Saina“ Sainović.

Prijave timova za turnir zaprimamo ovdje, samo pratite ‘Sign up’ upute s desne strane te stranice. Osim toga, morate se prijaviti i na Riot Events stranici kako biste si osigurali nagradu u obliku Riot Pointsa. Prijavite se i možda ćete baš vi biti sretni dobitnici miševa koji vas čekaju kod nas.

fnatic-gear-flick-g1-

Komentari (2)

  • Filip Ruzic

    26.10.2016 - 19:04

    Ono kad očekuješ ludi popust jer je sami post posvečen mišu, kad ono nagrada za Lol turnir.

    • GoldCookiez

      @Filip Ruzic, 27.10.2016 - 19:25

      Kad ono 100% popust ako se malo potrudiš. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?