HCL.HR

Zagreb Gaming Arena: Nastavljaju se kvalifikacije za najveće LoL i Hearthstone turnire u našoj regiji

Igor Belan 13.12.2016.   •   0 komentara


Na drugim kvalifikacijama za LoL dominirali su timovi iz Srbije, a u finalnim borbama HS kvalifikacija vidjeli smo Hrvate, Poljake i Mađare. Evo kako je sve prošlo i gdje se možete prijaviti za treći i posljednji krug kvalifikacija za Zagreb Gaming Arenu.

ZGA625x387

Još jedna subota puna žustrih borbi u Hearthstoneu i LoL-u je iza nas – održan je drugi krug kvalifikacija za HS i LoL turnire Zagreb Gaming Arene i dobili smo tako još četiri igrača Hearthstonea te još tri LoL tima koji prolaze na finale u Areni Zagreb, odnosno u borbu za nagradne fondove ukupno vrijedne preko 15 000 eura!

HEARTHSTONE KVALIFIKACIJE

1200x628-HS08-low

Na druge Hearthstone kvalifikacije prijavilo se čak 190 igrača iz trideset država. Konkurencija je zaista bila snažna, no za prolaz dalje u finale izborila su se naravno samo četiri igrača. Ovaj put to su bila dva igrača iz Hrvatske te po jedan iz Poljske i Mađarske. Na finale Hearthstone turnira u Areni Zagreb prolaze:

1. duck1e – Darijan Puljak, Hrvatska
2. travnoboyBBB – Tin Ćurković, Hrvatska
3. exigo – Kalenics Mate, Mađarska
4. Dziany – Mateusz Karwat, Poljska

Provjerite koja četiri igrača su se probila do finala kroz prvi krug kvalifikacija u našem prošlotjednom izvještaju. Ako prošle dvije subote niste uspjeli ili još niste ni pokušali, posljednju šansu za prolaz u finale velikog Hearthstone turnira u Areni Zagreb dobit ćete sljedeće subote (17.12.) u 13 sati. Prijave su sada otvorene, a da biste se prijavili dovoljno je kreirati Battlefy račun ako ga već nemate te na stranici kupa kliknuti na ‘Sign Up’ i ispuniti sve potrebne podatke.

Kroz sva tri kvalifikacijska kupa ukupno 12 igrača zaslužit će svoj nastup na velikom finalu uživo na Zagreb Gaming Areni, a pridružit će im se tamo i četiri pozvana igrača – Insane, Morreh, nuke i Soptrup, koji su se kroz prošlu godinu pokazali kao najuspješniji na našim popratnim turnirima u sklopu HCT evenata.

Za sva pitanja i nejasnoće slobodno nam se javite na službenom Discord kanalu za podršku Zagreb Gaming Arene.

LEAGUE OF LEGENDS KVALIFIKACIJE

1200x628-LOL04-ok

Prošle subote su se održale i druge League of Legends kvalifikacije gdje smo dobili još tri ekipe koje su se dobrom igrom izborile za nastup na velikoj završnici u Zagreb Gaming Areni vrijednoj minimalno 5,500 eura. Nastupila su ukupno 72 tima, što znači da smo vidjeli preko 360 igrača i to iz više od 10 država.

Ovaj puta su se naši susjedi iz Srbije malo više aktivirali te su uspjeli ugrabiti sva tri kvalifikacijska mjesta. To su redom ekipe: x25 eSports, Rur Gaming i Instinct eSports. Čestitamo!

Ukoliko i vi želite biti dio najvećeg LoL turnira ikada održanog u našoj regiji, prijavite svoj tim za treći i posljednji krug kvalifikacija na Battlefy platformi i u ovu subotu, 17.12. od 14 sati ugrabite jedno od samo dva još uvijek dostupna mjesta na velikoj završnici u Zagrebu.

Pravila za LoL su doživjela manje izmjene i nadopune pa ih dobro proučite kako ne bi došlo do problema prilikom nastupa. Mjesto za prijavu, kao i sve ostale informacije su dostupne ovdje. Ako ne možete nastupiti ili želite prvi saznati koji timovi će biti pozvani na offline finale u Areni Zagreb, pridružite nam se na prijenosu zadnjih mečeva turnira uživo na Twitch.tv kanalu našeg streamera i komentatora Miloša “Sa1ne” Šainovića. Očekujte da će live stream početi u subotu oko 21 sat.

Podsjećamo kako prijave za turnire nisu ograničene na isključivo igrače iz naše regije te na turnirima mogu besplatno pristupiti svi koji se odluče prijaviti. I naravno, za sva pitanja i nejasnoće slobodno nam se javite na službenom Discord kanalu za podršku Zagreb Gaming Arene.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?