HCL.HR

Zagreb Gaming Arena donosi Hearthstone, LoL, Overwatch i FIFA turnire teške više tisuća eura

Igor Belan 30.11.2016.   •   9 komentara   •   HCL objave


Prijavite se za kvalifikacijske kupove na vrijeme, probijte se do velikog, blještavog finala na Zagreb Gaming Areni i uđite u 2017. godinu s par tisuća eura više u džepu.

ZGA625x387

Prije gotovo tri mjeseca najavili smo Zagreb Gaming Arenu, veliki gaming i esports projekt iza kojeg stoje organizatori ULTRA Europe festivala. U suorganizaciji gaming djela eventa HCLu se pridruzio i UVI eSports. Event će se od 02.01. do 03.01. sljedeće godine održati u sklopu Croatia Winter Music Festivala i predstavlja golemi zalogaj za hrvatsku esports scenu i gaming općenito. Dovest ćemo tamo neke od najpoznatijih profesionalnih Hearthstone igrača na svijetu, organizirati esports turnire s više tisuća eura u nagradama, pripremili smo i veliki broj VR uređaja koje će moći isprobati svi posjetitelji, a sve to bit će popraćeno zabavnim programom s poznatim licima s gaming scene, odnosno druženjem s youtuberima za koje ste svi čuli.

Jasno vam je, pripremamo dva dana čiste gaming zabave.

Danas vam s ponosom možemo objaviti detalje o velikim esports natjecanjima koja će se održati kroz ta dva dana u Areni Zagreb. Za početak bismo posebno istaknuli Hearthstone event na kojem ćete moći uživo vidjeti (ili možda zaigrati protiv) najpoznatijih svjetskih Hearthstone igrača i to uz kometare svima znanih Hearthstone castera, a na kojem će se igrači boriti za dio nagradnog fonda vrijednog čak 10 000 eura. Bit će to daleko najjači Hearthstone turnir u regiji do sada i svi ste pozvani da se pokušate kvalificirati za veliko finale na Zagreb Gaming Areni u 1. mjesecu. Prvi kvalifikcijski turnir za Hearthstone natjecanje na Zagreb Gaming Areni održava se već ove subote, a više o tome kako se možete prijaviti saznajte niže u ovom članku.

Na Zagreb Gaming Areni održat ćemo i veliki League of Legends turnir s nagradnim fondom vrijednim 5500 eura. No naravno, da biste dospjeli do borbe za glavnu nagradu u Areni Zagreb morate prvo pokazati što znate u LoL-u kroz kvalifikacijske kupove. Prvi kvalifikacijski kup za ovaj veliki LoL turnir također se održava već ove subote.

Overwatch kao jedan od najzanimljivijih i najkompetitivnijih FPS-ova na tržištu u kojem uživaju milijuni igrača također će dobiti svoj turnir na Zagreb Gaming Areni. Iako pokazuje dobar potencijal uz nekoliko istaknutih igrača, kompetitivna scena Overwatcha u našoj regiji još je u začecima pa se ovim turnirom s nagradnim fondom od 1000 eura i dodatnim hardware nagradama nadamo potaknuti što više igrača iz regije da se još ozbiljnije uhvate igranja Blizzardove svjetski popularne pucačine.

Osim toga, za sve ljubitelje virtualnog nogometa pripremamo i 1000 eura vrijedno natjecanje u Fifi 17! Za više informacija i prijave na Overwatch i Fifa turnire samo kliknite ovdje.

PRIJAVITE SE ZA HEARTHSTONE TURNIR
VRIJEDAN 10 000€

Da biste došli do velike završnice Hearthstne turnira na Zagreb Gaming Areni prvo se morate dokazati kroz kvalifikacije. Ove subote (03.12.) održat ćemo prvi kvalifikacijski online kup uz prijave preko Battlefy platforme, a pravo na prijavu imaju svi bez obzira na državu u kojoj žive, ali uz obavezu da kvalificirani igrači na kraju nastupe na velikoj završnici u Areni Zagreb. Ovaj kvalifikacijski kup počet će u 13 sati, a na kraju ćemo dobiti prvih četiri igrača koji će dobiti pravo nastupa na Zagreb Gaming Areni.

Prijave za prvi kvalifikacijski kup sada su otvorene – samo kliknite ovdje i dobro proučite sve informacije i pravila o kupu, a ako se želite prijaviti prvo napravite Battlefy račun klikom na ‘Sign up’ s desne strane, a potom kliknite na Join Tournament.

Ostala dva kvalifikacijska kupa održat će se kroz naredna dva vikenda u istom terminu, a svaki tjedan možete očekivati novu vijest o tim kupovima na HCL-u, čisto da se ne zaboravite prijaviti.
Kroz sve te kvalifikacijske kupove ukupno 12 igrača zaslužit će svoj nastup na velikom finalu uživo na Zagreb Gaming Areni, a pridružit će im se tamo i četiri pozvana igrača – Insane, Morreh, nuke i soptrup, koji su se kroz prošlu godinu pokazalo kao najuspješniji na našim popratnim turnirima u sklopu HCT evenata.

Prvog dana Zagreb Gaming Arene od tih 16 igrača dobit ćemo četvoricu najbolji, a drugi dan natjecanja tim igračima pridružit ćemo četiri svjetski poznata igrača HS-a u borbi za 10 000 eura. Namjerno smo malo tajnoviti o kojim se igračima radi, no nastavite pratiti HCL i saznat ćete sve to uskoro.

PRIJAVE ZA LOL TURNIR TEŽAK 5500€

Baš kao i za Hearthstone, za League of Legends turnir održat ćemo tri kvalifikacijska kupa, počevši od sljedeće subote. Prijave su sada otvorene na Battlefyju – samo kliknite ovdje da proučite pravila natjecanja i prijavite svoj tim. Svi ste pozvani prijaviti se, bez obzira iz koje ste zemlje, no podrazumijeva se da ste obavezni pojaviti se na finalu u Areni Zagreb u 1. mjesecu ako se za isto kvalificirate.

Ovim kvalifikacijskim kupovima dobit ćemo osam najboljih LoL timova za veliko, 5500 eura vrijedno finale u Areni, a na prvim kvalifikacijama ove subote dobit ćemo prva tri kvalificirana tima. Na drugim kvalifikacijama (subota 10.12.) dobit ćemo druga tri kvalificirana tima, a subotu nakon toga dobit ćemo posljednja dva. Podsjećamo, osim 5500 eura u nagradnom fondu naći će se i dodatne hardverske nagrade.

Za sva pitanja i nejasnoće slobodno nam se javite na službenom Discord kanalu za podršku Zagreb Gaming Arene.

KAKO POSJETITI EVENT?

Početak programa oba dana Zagreb Gaming Arene je 10:00 sati, a cijena za dvodnevnu ulaznicu iznosi svega 50 kuna. Sve informacije o kupnji ulaznica potražite na službenoj stranici eventa ili se zaputite direktno na ticketshop.hr! Naravno ulaznice su u prodaji i u Tisak Media, a sve lokacije diljem hrvatske možete pronaći ovdje.

Komentari (9)

  • mii2o90

    01.12.2016 - 14:08

    Dokad se može prijaviti za Heartstone, ne vidim da igdje piše?

    • GoldCookiez

      @mii2o90, 02.12.2016 - 13:24

      Prijaviti se možeš do pola sata prije početka svakih kvalifikacija. Znači do 12:30h.

  • RaspudicT1986

    02.12.2016 - 14:34

    kad se točno igra fifa?? nemogu nac tocan datum i vrijeme……….znam da ima negdje ali nemogu nac

  • Rekin

    02.12.2016 - 21:42

    Šteta što je samo dva dana.

  • Sardinho213

    04.12.2016 - 19:06

    Ima jos mjesta na fifa turniru?

  • Dukus

    08.12.2016 - 23:03

    Ima mjesta jos na LoL-u za koji team ?
    Skupili smo se ali nismo na vrijeme vidli…

  • Baking

    25.12.2016 - 13:58

    Oprostite sto bi trebo napravit da bi mogao sudjelovat u fifa 17 turniru?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?