HCL.HR

Prođi jeftinije i prvi zaigraj nove hitove poput Battlefielda 1 i Mafije 3

sponzorirani članak 01.09.2016.


Stiže sezona dugoočekivanih hit igara, a ako reagirate na vrijeme možete ih nabaviti po jeftinijoj cijeni i dobiti ih na kućnu adresu među prvima, na sam dan izlaska u prodaju.

preorder-08-2016

Ljetna suša videoigara je službeno iza nas – od sada pa do kraja godine najveći izdavači gaming svijeta izbaciti će na tržište neke od najatraktivnijih igara cijele 2016. godine.

Battlefield 1 nam dolazi za malo više od mjesec dana, FIFA 17 i novi PES dolaze još i prije, a tu su još i zvučna imena poput Mafije 3, NBA 2K17, Civilization V, The Last Guardian, Watch Dogs 2 i brojni drugi.

Ako planirate nabaviti neke od tih igara, postoji način da prođete jeftinije i zaigrate ih na sam dan izlaska bez da uopće izađete iz kuće. Ekipa iz Sancta Domenice osvježila je svoju ponudu prednarudžbi, a ako prednaručite proći ćete oko 50kn jeftinije i dobiti igru na kućnu adresu na sam dan izlaska.

Osim toga, mnoge igre imaju i posebne bonuse koji vrijede samo ako prednaručite – primjerice, ako prednaručite simulaciju profesionalnog hrvanja WWE 2K17, imat ćete ekskluzivnu priliku zaigrati s Goldbergom, stijenom od čovjeka i legendom profesionalnog hrvanja.

Prednaručiti možete online ili u trgovinama Sancta Domenice diljem Hrvatske, a u svakom slučaju prednarudžbe možete platiti na do 24 rate bez kamata. Dostava na vašu kućnu adresu je potpuno besplatna za sve naslove, a Sancta Domenica će prednaručene igre poslati ranije kako bi vam stigle na adresu točno na dan izlaska.

U ponudi su zaista svi atraktivniji nadolazeći naslovi, osim već navedenih tu su još i South Park: Fractured But Whole, Steep, For Honor, Ghost Recon: Wildlands i mnogi drugi. Provjerite punu ponudu prednarudžbi klikom ovdje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?