HCL.HR

Zaigrajte Bastion putem Google Chromea

Igor Belan 09.12.2011.   •   5 komentara


Priznati akcijski RPG Bastion od sada je dostupan i putem Google Chrome web trgovine putem Google Native Client tehnologije.

Googleova “Native Client” tehnologija dopušta da se zahtjevnije aplikacije pokreću unutar njihova Chrome preglednika, a jedna od prvih igara koja dobro demonstira da tehnologija radi je izvrsni akcijski RPG Bastion iz SuperGiant Gamesa. Ukoliko koristite Google Chrome preglednik, vjerojatno ste već upoznati s njegovom web trgovinom punom aplikacija, proširenja za preglednik i jednostavnijih igara, a sada ćete tamo naći i Bastion. Kada ga nađete, jednostavnim klikom na veliko “Dodaj u Chrome” dugme pokrenuti ćete instalaciju i voila – na 21% doživjet ćete grešku pri preuzimanju i cijela stvar pada u vodu.

Barem je tako bilo u našem slučaju kada smo išli sami isprobati kako radi igra. U prijevodu – ne radi. A koliko smo vidjeli, još se neki korisnici žale na istu grešku, točno na 21% preuzimanja aplikacije dođe do zastoja.

Komentari (5)

  • Chaky

    09.12.2011 - 14:23

    Svakako se moram natjerati da isprobam Chrome. Jednostavno sam rob navika i tesko mi se maknuti od Firefoxa (prije Netscape), ali me najvise bole resursi koje zdere Firefox. Bastion sam uzeo pred koji dan na Steam akciji. Danas cu ga zaigrati prvi puta. Da li ga je bolje igrati na tipkovnicu/mis ili gamepad?

    • Rogue

      @Chaky, 09.12.2011 - 16:00

      kako kome . meni je osobno i lakše i slađe igrat na gamepadu

    • Maximum

      @Chaky, 09.12.2011 - 18:13

      Kkoji firefox koristis ? Ja koristim FF 9 beta 5 trenutno i uvopste netrosi nista vise rama od chroma.Opera msm da najvise rama pojede zbog memory leak buga.

  • Mzehn

    09.12.2011 - 14:47

    tipkovnica mi je bolja bila, lakše se snać

  • DeS3InY

    09.12.2011 - 14:50

    Bas sad kad sam ga uzeo na STEAMu xD
    Al nema veze, super potez. Popularizirat ce igru koja to zasluzuje 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?