HCL.HR

Zaigrajte Battlefield 1 besplatno uz Xbox Live Gold pretplatu

Petra Rukav 19.09.2017.   •   2 komentara


Vlasnici Xbox One konzole pozvani su da iskoriste svoju Xbox Live Gold pretplatu i provedu besplatni vikend uz Battlefield 1.

battlefield-1-club

Pored toga što je Xbox svojim zlatnim pretplatnicima u drugoj polovici ovog mjeseca ponudio besplatno napucavanje u Battlefield 3, vlasnike Xbox One konzole odlučio je počastiti i besplatnim vikendom uz Battlefield 1.

Ako zadovoljavate oba uvjeta – posjedujete Xbox One konzolu te ste pretplaćeni na Xbox Live Gold – bitkama Velikog rata moći ćete se priključiti na svega tri dana, od 22. do 24. 09. Naravno, po isteku besplatnog isprobavanja igra će se zaključati, međutim, sav napredak koji ste postigli ostat će sačuvan odlučite li se na kupnju pune verzije.

Povrh toga, novajlije koje bi ubuduće voljele ratovati u ovom gotovo godinu starom FPS-u mogu na 40% popusta ugrabiti Battlefield 1 Revolution kojim dobivaju kompletnu igru u jednom paketu, a veteranima Battlefield 1, također na 40% popusta, nude Battlefield 1 Premium Pass, kojim će dobiti dvije najnovije ekspanzije – They Shall Not Pass i In the Name of the Tsar – te raniji pristup dvama drugim nadolazećim proširenjima.

Obje ponude traju od danas do 25. 09.

Komentari (2)

  • tomica0310

    19.09.2017 - 14:16

    mozda pitanje i nije toliko vezano uz ovo, ali trenutno je aktivan premium trials za battlefield 1…i uđem da mi traži mapu, nađe ju i kad se pojavi ono Loading game, samo me izbaci i napise ono standardno sto pise kad nije aktivan premium trials a to je da su te mape dostupne samo u sklopu premiuma ili dlc-a…ima jos netko isti problem?

    • doky_420

      @tomica0310, 19.09.2017 - 17:07

      Meni radi trials normalno ali samo za prvu ekspanziju, za ovu drugu novu mi isto to ozbacuje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?