HCL.HR

Zaigrajte CS: GO protiv ekipa iz regije u novom Adria Open turniru

Igor Belan 25.06.2015.   •   4 komentara


I ova nedjelja rezervirana je za okršajte terorista i specijalaca. Prijavite svoj tim za naš novi CS: GO Adria Open kup i propucajte svoj put do nagrada.

Naš posljednji CS: GO kup u seriji 6. mjeseca igra se ove nedjelje u 18 sati, a po dobrom starom običaju opet su pozvani svi timovi iz ESL Adria regije, odnosno iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Prijave su otvorene sve do neposredno prije početka samog kupa u nedjelju, no ne budite lijeni – okupite svoj tim na vrijeme i obavite prijavu što prije. Sve što morate učiniti je kliknuti ovdje, malo proučiti pravila natjecanja i pratiti upute za ‘Sing up’. Ako negdje zapnete, tu smo da pomognemo – samo pitajte što vas muči u komentarima. GLHF!

Komentari (4)

  • marac1112

    25.06.2015 - 21:03

    Ima možda koja ekipa da mu fali član? ili možda još pojedinaca pa da napravimo svoj tim?

    • Vailent

      @marac1112, 26.06.2015 - 07:17

      imam ja, ja sam za, LEM sam rank

  • Bergman

    25.06.2015 - 23:10

    Jeli mi moze netko objasniti na koju foru to funkcionira? I kako se uopce joinat ingame za to? Iskreno bas me zanima pa ako ima tko 5 min vremena da objasni tuki 😀

    • Croato

      @Bergman, 26.06.2015 - 19:51

      Oni aprave server, urede ga za tu igru (postavke i to) i daju ip timovima koji se tada tribaju natjecat. Tada kaka dobiješ taj ip samo uđeš u konzolu i upišeš connect i zalipiš ip adresu i enter stisneš 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?