HCL.HR

Zaigrajte Dirty Bomb u open beti, dijelimo kodove za Mercove

Igor Belan 03.06.2015.   •   4 komentara


Dirty Bomb sada je moguće zaigrati potpuno besplatno putem Steama, a mi vam u suradnji s developerom dijelimo 10 kodova za besplatne nove Mercove!

Željno iščekivana pucačina Dirty Bomb sada je dostupna u otvorenom beta izdanju, što znači da ju možete potpuno besplatno skinuti i zaigrati putem Steama.

Postavljena u London pogođen misterioznom katastrofom, Dirty Bomb je online multiplayer pucačina koja vas neće držati za rukicu dok rješavate zadatke na mapi i ubijate protivnike zajedno sa svojom ekipom “plaćenika”, odnosno Mercsa.

Svaki Merc je poseban i ima svoju ulogu u timu, a kojeg ćete izabrati prije meča u potpunosti je na vama. Primjerice, snažni i spori Fragger ima ogromnu pušku i granate, dok brza Proxy sprinta po mapi, skače po zidovima i rješava neprijatelje sačmaricom i palicom. Developer Splash Damage (Wolfenstein: Enemy Territory, Brink) pokušao je zadovoljiti sve ukuse s postavom od ukupno 12 Mercova u open beti, svaki sa svojim atributima i mogućnosti izborom različitih loud-outa. Taman dok vam se igra skida proučite osnove o igri na službenoj stranici.

Prve Steam recenzije vrlo su pozitivne, a i naši momci koji su zaigrali igru dok je bila u zatvorenoj beti imaju uglavnom riječi hvale. Developeri obećavaju da je igra Free-to-Win, pa kažu da je “stvar u dobroj timskoj uigranosti i savladavanju mogućnosti vašeg Merca, a ne u novcu koji potrošite”.

Ja sam upravo skinuo open betu pa vam mogu potvrditi da je download težak 3GB, a kako to sve izgleda u akciji pokazat će vam novi trailer.

U open beti Dirty Bomba koja je trenutno dostupna možete besplatno zaigrati s nekoliko različitih Mercova, no mi ćemo vam u narednih pet dana u suradnji s developerima podijeliti 10 kodova za Mercove koje biste inače morali platiti.

Kako ćemo vam to podijeliti?

Sve što morate učiniti je pratiti našu Facebook stranicu, jer počevši od danas u popodnevnim satima tamo ćemo svaki dan objaviti natječaj za dva koda za dva različita Merca. Vi ćete samo morati komentirati tu Facebook objavu i reći nam koji od ta dva Merca vam je zanimljiviji ili draži. Sljedeći dan nasumičnim izborom izvući ćemo dva pobjednika, poslati im kodove i objaviti novi natječaj za dva nova Merca. Ponovit ćemo to kroz pet dana, sve dok vam ne podijelimo sve kodove.

Zvuči dobro? Očekujte prvi kod danas oko 17-19 sati, a u međuvremenu odite na Steam, skinite Dirty Bomb i javite u komentarima kako vam se sviđa.

Komentari (4)

  • Matteus

    03.06.2015 - 12:14

    Ja sam kupio key za igru prije 2tjedna mogu reci da je jako zabavna.

  • Vailent

    03.06.2015 - 14:03

    igra je jako zabavna,al imam primjedbu na awp nekako sam očekivao da će awp bit kao u cs go pucanje al nekako je blijedo pucat sa awp,a sve ostalo za 10 i možda da je mrvicu igra sporija nekako se sve brzo zbiva,uglavnom probajte je nećete se razočarat,i da se pohvalim ja sam imao ključ za ovu igru prije pola godine,girao sam nekoliko partija i onda su isključili igru alphu sam igrao

  • Cholla

    03.06.2015 - 15:59

    Ne znam je li mogu ovdje postati ali eto.. Imam problem sa ovom igrom, kada je pokrenem bude ona slika na početku ( na sredini ekrana ) i tako stoji i poslije jedno 30 sec me izbaci. Pokušavao sam ono "Verify integrity of game cache..", resetovao računar, reinstalirao igru, ali opet isto.. Da li je neko imao ovakvih problema i kako je riješio ? 😀

  • Maximum

    03.06.2015 - 20:51

    Nije mi jasno u igri na koji god server da udjem uvek bude 4-5 igraca maksimum po serveru ? cak i ako u server browseru stoji recimo 12/14

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?