HCL.HR

Zaigrajte Hearthstone protiv igrača iz regije na Adria Open #8 turniru

Nika Bender 23.06.2015.   •   0 komentara


Sljedeći kup u našoj seriji online natjecanja u Heartrhstoneu igra se ove subote, a prijave su sada otvorene za sve zainteresirane igrače iz regije. Spremite tri decka i prijavite se!

Ako ste ih dosad slučajno propustili, naši Hearthstone Adria Open kupovi se održavaju svake subote s početkom u 14 sati. Osmi po redu Hearthstone Adria Open kup održat će se ovu subotu, 27. lipnja i možete se prijaviti ovdje.

Ne budite lijeni, pripremite tri decka s različitim klasama pa pokažite svoje sposobnosti i iskušajte sreću protiv protivnika iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

Prva tri mjesta donose ove nagrade:

1. mjesto – 3 mjeseca ESL Premium računa
2. mjesto – 2 mjeseca ESL Premium računa
3. mjestoo – 1 mjesec ESL Premium računa

Na prošlom kupu koji se održao 20. lipnja prvo mjesto je odnio naš prošlomjesečni ukupni pobjednik Djuka93. ikaS je zauzeo drugo mjesto, a na trećem mjestu je bio Shala.

Hearthstone Adria Open #8 je također zadnji kup ovoga mjeseca nakon čega slijedi lipanjsko mjesečno finale koje se igra 02.07.2015. U njemu sudjeluje osam najuspješnijih igrača tekućeg mjeseca i uz trenutno stanje na poretku, čak i igrači koji se sad priključe imaju priliku izboriti sudjelovanje u završnom kupu.

Prijave su otovorene sve do samog počeka eventa, a bilo kakva pitanja ili prijedloge slobodno iznesite u kutku za Hearthstone na HCL forumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?