HCL.HR

Zaigrajte i ovog vikenda protiv ekipa iz regije na ESL Adria Open turnirima

Igor Belan 11.06.2015.   •   0 komentara


Pozivaju se WoT, LoL, CS: GO i Hearthstone igrači na novu rundu online nadmetanja ovog vikenda u novom izdanju naših Adria Open turnira koji donose i vrijedne nagrade.

Na novi World of Tanks Adria Open turnir koji će se održati ove subote (13.06.) već smo pozvali sve zainteresirane igrače ranije ovog tjedna, no to naravno nije sve što će naša esports divizija ovog vikenda organizirati za igrače iz ESL Adria regije.

Nastavit ćemo uredno i s našom serijom kupova u Hearthstoneu, Counter-Strike: Global Offensiveu i League of Legendsu. Subota će biti posebno zanimljiva jer se tada održavaju kupovi u LoL-u i Herarthstoneu, uz već najavljeni World of Tanks kup. Dakle, tri kupa u istom danu. Nagrade su standardne – imamo ESL Premium račune, brdo World of Tanks golda i Riot Pointsa za podijeliti najboljim igračima, a sve detalje o nagradama, pravilima i prijavama možete saznati putem linkova ispod.

INFO: LoL Adria Open #6 – pravila i prijave INFO: Hearthstone Adria Open #6 – pravila i prijave INFO: WoT 3on3 Adria Open #6 – pravila i prijave

Što se nedjelje (14.06.) tiče, ona će u cijelosti biti posvećena ljubiteljima Counter-Strikea. Sljedeći po redu CS: GO Adria Open održat će se u 18 sati, a već je 12 timova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije obavilo prijavu za taj kup. Naravno, čim više prijava tim je veseliji kup – pa slobodno pratite link ispod i prijavite svoj tim da vidite kako stojite u konkurenciji drugih timova iz regije.

INFO: CS:GO Adria Open #6 – pravila i prijave

Za one koji dosad nisu čuli za ove kupove, riječ je o potpuno besplatnim tjednim online natjecanjima koje organiziramo za sve igrače iz ESL Adria regije, odnosno iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije. Svi ste pozvani prijaviti se na sve navedene kupove, a mi smo tu da vam pomognemo ako negdje zapnete u postupku prijave ili imate bilo kakva pitanja.

Cilj ovakvih turnira je da osjetite žar natjecanja s drugim timovima na ESL-u, da vas potaknemo da formirate svoje timove i konačno počnete plivati esports vodama. Svakog mjeseca imamo četiri ovakva tjedna turnira, a najbolji igrači iz tjednih turnira na kraju mjeseca odlaze u mjesečno finale s još jednom porcijom vrijednih nagrada.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?